Liga 1

Oltenii s-au temut de ce e mai rău, după accidentarea din meciul cu Sepsi: GSP a aflat rezultatul radiografiei lui Baiaram

+7 Foto
Meciul Craiova - Sepsi, primul al play-off-ului din Liga 1, a început cu o accidentare teribilă.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 17 aprilie 2021

Meciul Craiova - Sepsi, primul al play-off-ului din Liga 1, a început cu accidentarea lui Ștefan Baiaram (18 ani).

UPDATE 22:45 / Bancu, detalii despre starea lui Baiaram

Nicușor Bancu, „căpitanul” celor de la CS Universitatea Craiova, a vorbit despre starea lui Baiaram: „A venit acum în vestiar. S-a văzut clar că i-a pus piciorul pe gleznă. Am înțeles că va lipsi în jur de o lună. Avea piciorul în ghips, din câte am văzut”.

UPDATE, ora 21:25: Baiaram nu are fractură

Din primele informații obținute de Gazeta Sporturilor, Baiaram a suferit o contuzie puternică. Radiografia nu arată vreo fractură sau o entorsă, din fericire. După mai multe analize se va pune și un diagnostic în privința perioadei pe care fotbalistul va trebui s-o petreacă departe de gazon.

Știrea inițială

În minutul 1, la mijlocul terenului, Bryan Nouvier (Sepsi) l-a călcat direct pe gleznă pe Ștefan Baiaram. Extrema de 18 ani a Craiovei a avut piciorul moale, iar impactul loviturii a fost astfel amplificat.

Baiaram nu a mai putut continua partida. În lacrimi, fotbalistul oltenilor a părăsit terenul cu ajutorul ambulanței, fiind transportat direct la spital.

Ștefan Baiaram, accidentare în Craiova - Sepsi

  • Capturi TV @Digi Sport

Nouvier nu a văzut nici măcar cartonașul galben din partea arbitrului Horia Mladinovici.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.