Stranieri

Antrenorul lui Man și Mihăilă, șocat de finalul cu Cagliari: „Inexplicabil!” + atac la fostul jucător al Craiovei?!

+14 Foto
Roberto D'Aversa, 45 de ani, antrenorul lui Parma, nu găsește o explicație pentru finalul partidei cu Cagliari, 3-4, pierdută în prelungiri de „cruciați”.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 18 April 2021

Roberto D'Aversa, 45 de ani, antrenorul celor de la Parma, nu găsește o explicație pentru finalul partidei cu Cagliari, 3-4, pierdută în prelungiri de „cruciați”.

„E inexplicabil cum am luat 2 goluri cu 2 minute înainte de final! Comitem erori de jucători fără experiență. Așa am pierdut meciul. Avem niște black-out-uri care ne strică meciurile! O echipă care-și joacă viața nu poate să nu profite de ocaziile avute. Cagliari a fost mai bună, mai lucidă”, a declarat D'Aversa la flash-interviu.

D'Aversa, căruia fanii i-au cerut demisia pe Twitter, inundând cu mesaje contul proprietarului american Kyle Krause, nu e mulțumit deloc de jucătorii introduși pe parcurs. Vizat poate fi și Valentin Mihăilă, intrat pe teren în minutul 46, care a ratat o ocazie uriașă la 3-3, în minutul 90+3.

„Această înfrângere va rămâne imposibil de uitat. Nu se poate să conduci, să ai șansa să mai înscrii și să pierzi așa. Atunci când au început schimbările, jocul nostru s-a înrăutățit. Jucătorii lor au intrat determinați, ai noștri au pierdut controlul meciului. 

Poate nu înțelegem că avem nevoie de puncte! Nu poți permite atâtea centrări, mai ales cu o formație care are atacanți puternici. Trebuie să comunicăm mai bine, sunt mulți jucători străini și e dificil să vorbești clar pe teren, când e pericol”, a mai spus antrenorul italian.

Aruncăm la gunoi un întreg sezon prin propriile noastre evoluții. Nu e vorba de noroc sau ghinion!
Roberto D'Aversa, antrenor Parma

Cagliari - Parma 4-3 » Dennis Man și Răzvan Marin au marcat în thriller-ul din Serie A

  • min. 59: Dennis Man a marcat pentru 3-1. Românul a interceptat un balon în ultima treime adversă, a pătruns și a tras de la 17 metri, în diagonală, direct în plasa laterală! Al doilea gol reușit de fostul golgeter al lui FCSB în Serie A.
  • min. 66: Replica lui Cagliari a venit chiar prin Răzvan Marin. Avertizat în prima repriză, românul a redus din ecart cu un trasor violent din buza lui „16”, la firul ierbii.

Cagliari și Parma rămân la retrogradare: clasamentul actualizat

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.