Liga Campionilor

Odă lui United

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul selecţioner al Italiei susţine că Manchester are cea mai puternică echipă, iar Cristiano Ronaldo e cel mai bun jucător al lumii

De la un campion mondial pentru o posibilă cîştigătoare a Champions League. Marcello Lippi e încîntat de jocul lui Manchester, aproape calificată în semifinale, după victoria (2-0) de pe "Olimpico" în tur. "Roma are o misiune imposibilă, pentru că United are cea mai bună trupă din lume şi e condusă de Cristiano Ronaldo, cel mai valoros fotbalist al planetei", spune Lippi în interviul din "Gazzetta dello Sport", care l-a sărbătorit luni, cu ocazia împlinirii a 60 de ani.

Fostul selecţioner al Italiei de la CM 2006 acordă şanse mici Romei: "Dacă are noroc să înscrie rapid şi dacă jucătorii vor da 150 la sută, mai există o speranţă. Mai ales dacă avem în vedere precedentele performanţe reuşite de giallorossi în deplasare, cu Lyon şi Real Madrid. Nici în retur nu va juca Totti, dar De Rossi şi Perrotta trebuie să iasă la rampă. Roma a cîştigat în eficienţă faţă de anul trecut şi a rămas spectaculoasă. Va fi însă foarte greu la Manchester".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.