Stranieri

Ce scrie presa din Italia despre „thriller-ul” Cagliari - Parma » Notele primite de Man, Mihăilă și Marin: „A greșit, în căutarea gloriei personale”

+14 Foto
Dennis Man (#98) a înscris în Cagliari - Parma 4-3 // foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 aprilie 2021

Cagliari a luat toate cele 3 puncte din meciul cu Parma, la capătul unei partide excepționale, cu 7 goluri, două dintre ele fiind reușite de românii Dennis Man (22 de ani) și Răzvan Marin (24).

La oaspeți, Dennis Man a înscris golul de 1-3, cu un șut din afara careului. În schimb, Răzvan Marin a redus din diferență pentru sarzi și a oferit pasa de gol la reușita cu care s-a făcut 3-3. În trupa „cruciaților” a jucat și Valentin Mihăilă, dar fostul jucător al Craiovei nu a avut realizări în cele 45 de minute petrecute pe teren.

Răzvan Marin și Dennis Man, cei mai buni de la Cagliari, respectiv Parma

Răzvan Marin a fost activ, a marcat într-un moment important și, ca atare, a primit cea mai mare notă dintre jucătorii lui Cagliari pe Tuttomercatoweb, 7.

„A început sus, împotriva lui Grassi, care a alergat foarte mult. A crescut odată ce meciul a progresat, l-a îngrijorat pe Sepe cu un șut frumos din afara careului apoi a trecut pe lângă gol la începutul reprizei secunde, cu un șut care a șters bara. Golul său, de 2-3, i-a dat viața lui Cagliari”, au scris cei de la Tuttomercatoweb.

Aceeași notă ca Marin a primit-o și Dennis Man, 7 fiind cel mai mare calificativ și din tabăra gialloblu. Doar că la Parma au mai primit 7 doi fotbaliști, anume Pezzella și Kucka.

„A început foarte bine, nu a făcut vreo greșeală în primele 15 minute, apoi a dispărut până la pauză. În a doua parte a luat câteva decizii greșite, dar a marcat un gol fantastic cu piciorul stâng, care a evidențiat calitățile sale”, este caracterizarea lui Man, care a fost înlocuit cu Valenti în minutul 72.

Valentin Mihăilă, introdus pe teren la pauză, a primit 5: „Nu a reușit să marcheze și, în final, a comis o eroare foarte serioasă. A lovit mingea prea repede, în căutarea gloriei personale. Iar pe contraatac Cerri a marcat pentru 4-3”.

7este nota primită de Marin și de la Cagliarinews24: „Aleargă, pasează și recuperează: este spectaculos la mijloc, Cagliari avea nevoie de o astfel de performanță. Golul său a pornit revenirea”

Răzvan Marin, cel mai bun jucător în Gazzetta dello Sport

„Creativ, determinat, dinamic. Mereu a fost peste ceilalți, iar golul de 3-2 i-a readus pe cei de la Cagliari în meci”, a scris Gazzetta dello Sport despre Răzvan Marin, iar internaționalul român a obținut nota 7,5, cea mai mare după duelul de pe Sardegna Arena. 

Dennis Man, Pezzella, Cornelius și Kucka au primit cel mai mare calificativ din lotul „gialloblu”: 6,5. Însă, Giuseppe Pezzella a fost desemnat cel mai bun de la Parma de către Gazzetta dello Sport. „Joacă în extremă, iar când s-a concentrat a găsit lovitura pentru 3-1”, a scris cotidianul roz despre Man.

5a fost nota primită în Gazzetta de Valentin Mihăilă, care a evoluat în a doua repriză: „A șutat din stânga, dar nu s-a făcut 4-3 pentru Parma”

VIDEO. Toate golurile din Cagliari - Parma

Mai multe știri din Serie A:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.