Liga 1

Gigi Becali îi dublează prețul! Octavian Popescu, execuție formidabilă cu Botoșani

Octavian Popescu (18 ani) a marcat un gol extraordinar în minutul 66 al partidei FCSB - FC Botoșani, la scorul de 1-0 pentru oaspeți.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 aprilie 2021

Octavian Popescu (18 ani) a marcat un gol extraordinar în minutul 66 al partidei FCSB - FC Botoșani, la scorul de 1-0 pentru oaspeți. 

FCSB a fost lipsită de inspirație în prima oră a disputei cu Botoșani. Toni Petrea nu s-a putut baza pe Florinel Coman, iar Olimpiu Moruțan a acuzat probleme medicale și a fost înlocuit. În aceste condiții, salvarea nu putea veni decât de la noul „puști-minune”, iar Octavian Popescu nu a dezamăgit. 

Octavian Popescu, gol de magician în FCSB - Botoșani

În minutul 66, Octavian Popescu a controlat elegant mingea, la 18 metri de poartă. A combinat cu Florin Tănase, a intrat iar în posesia balonului și a urmat un moment de magie. Internaționalul de tineret și-a așezat scurt mingea, foarte aproape de picior, dar a dezvoltat o forță incredibilă. Balonul expediat din colțul careului de 16 metri s-a oprit direct în vinclu, atingând și bara transversală.

Octavian Popescu, „perla” lui Gigi Becali

Gigi Becali e sigur că Octavian Popescu va fi cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc. Patronul celor de la FCSB i-a crescut clauza de reziliere până la valoare de 100 de milioane de euro și îl compară pe tânărul mijlocaș cu Ansu Fatu, starul în devenire de la Barcelona. 

Olaru, Moruțan, Coman, Tănase și Tavi Popescu nu au cum să lipsească de la națională. Avem o echipă care se bate cu orice selecționată a lumii. Ei încă sunt copii, să le zicem adolescenți. Păi Ansu Fatai este mai bun ca Tavi Popescu? Nu este! Viitorul va demonstra că Tavi Popescu va fi o valoare mai mare a Europei, la fel ca Ansu Fatai.
- Gigi Becali

Clasament play-off Liga 1:

Citește și alte știri despre FCSB - FC Botoșani: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.