Campionate

Sacrifică Zidane La Liga? Real Madrid a remizat cu Getafe și pierde teren în lupta cu Atletico și Barcelona

+8 Foto
Real Madrid a scos doar un punct pe terenul lui Getafe, scor 0-0, și pierde teren în lupta pentru titlu din Spania.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 aprilie 2021

Real Madrid a scos doar un punct pe terenul lui Getafe, scor 0-0, și pierde teren în lupta pentru titlu din Spania.

  • Principalul obiectiv al Realului în acest final de sezon este Liga Campionilor. Turul semifinalei cu Chelsea are loc la Madrid, pe 27 aprilie. Returul e programat pe 5 mai.

Zinedine Zidane a trimis o formulă improvizată pe „Coliseum Alfonso Perez”. Au lipsit Ramos și Varane, fundașii centrali titulari, sau Kroos și Casemiro, două dintre piesele-cheie din linia mediană. Golgeterul Benzema a fost și el introdus târziu, în minutul 65. 

În aceste condiții, Getafe a fost formația mai periculoasă. Portarul Thibaut Courtois, cu 6 parade, a fost declarat cel mai bun om al partidei. Real a spart greu defensiva lui „Pepe” Bordalas și pierde două puncte importante în lupta pentru titlu.

Atletico, Real și Barcelona luptă pentru titlu 

Atletico Madrid a câștigat categoric astăzi, 5-0 cu Eibar, și e sigură că își va păstra poziția de lider și la finalul etapei cu numărul 31 din La Liga. Real o urmează, cu 67 de puncte. Barcelona pare în acest moment principala contracandidată. Catalanii sunt la 5 lungimi în spate, cu un meci mai puțin disputat. La începutul lunii mai, Barcelona întâlnește trupa lui Simeone pe Camp Nou.

Clasament La Liga:

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.