Liga 1

Marius Croitoru, deranjat de o ieșire a lui Valeriu Iftime: „Totul până la familie!”

Marius Croitoru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 aprilie 2021

Marius Croitoru (40 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a recunoscut la GSP Live că a fost deranjat în momentul în care patronul Valeriu Iftime l-a numit pe fiul său, David, o „mână moartă”. 

„M-a deranjat. Totul e până la familie. Când vine vorba de familie, sunt doar alături de ea. Eu țin mult la nea Valer (n.r  - Iftime) și cred că sentimentul e reciproc. I-am explicat punctul meu de vedere și cred că l-a înțeles foarte bine. Știu contextul în care a spus ce a spus. Fiul meu are prieteni, nu-i este ușor să audă așa ceva, dar trebuie să meargă mai departe. În lumea fotbalului, mereu vei auzi așa ceva. Discuții apar oricum, asta e meseria noastră”, a declarat Marius Croitoru, la GSP Live.

Cred că am fost mai buni decât cei de la Iași. O piesă moartă a fost juniorul, băiatul lui Marius Croitoru, care în opinia mea nu este de echipa noastră. Sunt alți jucători care ar putea face mult mai mult decât el. 
- Valeriu Iftime, după FC Botoșani - Poli Iași 1-0, ianuarie 2020

>

17 aniare David Croitoru. E cotat la 100.000 de euro de Transfermarkt

11 meciuri, adică un total de 215 minute, a bifat Croitoru junior în acest sezon, în toate competițiile

S-au răcit relațiile Iftime - Croitoru?

Recent, Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a acordat un amplu interviu Gazetei Sporturilor și a vorbit și despre antrenorul echipei sale, Marius Croitoru.

Omul de afaceri a comentat incidentul petrecut în noiembrie 2020, când Croitoru a avut o răbufnire violentă spre finalul meciului cu CS Universitatea Craiova, scor 0-0, și a spart un geam de la stadion.

„L-am certat pentru că după meci mustra presa că-l filmează. De față cu mine. Eu, care le spun mereu că dacă avem ceva bun la Botoșani, aia e presa. Doar așa ieșim în lume. Nu avem autobuz, nici linie ferată. Ieșim de aici doar prin presă. I-am zis că are caracterul slab. Că e depășit. I-am zis să nu uite că nu e un antrenor mare, să nu uite unde e, dar și că e cu mine. 

N-ai voie să faci așa ceva. M-a sunat de 5 ori să-și ceară scuze. Le-am zis jurnaliștilor să-l ierte. Timp în care el tot făcea „ham-ham”, ca un câine dresat să muște. Sper că a învățat! Dacă face a doua oară la fel, îi pun defect la dosar. Și când se vor aduna, calculez să văd dacă mai e vreo virtute. Dacă nu, du-te-n lumea ta!”, a spus Iftime pentru GSP.ro.

Mihai Badea, fost conducător la Regal Sport, despre golul lui Popescu: „Am țipat de am speriat soția!”

>

Citește și alte știri despre FC Botoșani:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.