Liga 1

Gigi Becali, pariu fabulos cu Mihai Stoica: „Un milion eu, un euro el!” » Cine a câștigat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 19 April 2021

Gigi Becali a făcut un pariu cu Mihai Stoica, înainte de FCSB - FC Botoșani. Patronul a câștigat, datorită golului superb marcat de Octavian Popescu. 

Octavian Popescu a marcat un gol splendid în victoria cu FC Botoșani, cu un șut perfect din colțul careului de 16 metri. Gigi Becali a simțit că reușita va veni și i-a propus lui Mihai Stoica un pariu cu un miză imensă. 

Gigi Becali, pariu cu Mihai Stoica

„Nu mai merg la meciuri, stau la televizor. Bucuros în primul rând de cele 3 puncte, de victorie. Bucuros că a dat copilul, Octavian Popescu, gol. Nu vă pot spune mai multe lucruri. Am vrut să fac un pariu cu Mihai Stoica, un milion că dă Octavian gol. Am zis că pun un milion că dă gol. Am mizat pe ceva, dar nu pot să vă spun acum. El știe de ce, o să vă spunem, dar când vine vremea.

Octavian e jucător despre care o să vorbim de la 50-60 de milioane de euro în sus. Da, a sunat telefonul pentru el. Nu are rost să discutăm despre el acum. Ce, sunt fraier, să vând materie primă? Eu vând produs finit! Încă e tânăr, are 18 ani. Dacă vine cineva și îmi dă 30 de milioane de euro, iau banii”, a declarat Gigi Becali, la Pro X. 

Dacă nici Octavian Popescu ăsta nu e fotbalist ca să ajute echipa naţională, atunci nu mai este dreptate în lume. Un jucător extraordinar, ce pase filtrante a dat! Becali îl mai ţine un an şi după îl vinde pe bani mulţi. Preţul e lejer de 15 milioane de euro, nu sunt mulţi ca el în Europa, poate 2-3. Se evidenţează cu talentul din naştere pe care îl are, e ca şi Hagi - Dumitru Dragomir, la Look Sport

VIDEO Marius Croitoru, despre Octavian Popescu: „Este foarte talentat, FCSB trebuie să aibă grijă de el”

>

Citește și alte știri despre FCSB - FC Botoșani: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.