Campionate

FIFA și UEFA amenință: fără Messi și Ronaldo la Mondial!

Aleksander Ceferin

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday, 19 April 2021

Aleksander Ceferin (53 de ani), președintele UEFA, l-a desființat pe Andrea Agnelli (45 de ani), președintele lui Juventus, după Comitetul Executiv de la Montreux: „Am văzut multe la viața mea, dar niciodată o asemenea persoană”

„N-o să vorbesc mult despre el, dar este cea mai mare deziluzie din viața mea. Nu credeam să existe un om care să poată minți încontinuu, e cu adevărat incredibil. Am discutat cu Agnelli sâmbătă după-amiază și mi-a spus că nu e vorba decât despre zvonuri, că nu este nimic adevărat. Mi-a promis că dacă află ceva mă sună, apoi și-a închis telefonul. Evident că aviditatea atât de puternică poate să învingă toate valorile umane”, l-a atacat numărul 1 de la Nyon pe unul dintre fondatorii Super Ligii, a cărei fetiță ar fi fost botezată chiar de Čeferin!

Messi și Cristiano, adio CM 2022?

Dacă proiectul noii competiții puse la cale de cele 12 mari cluburi de pe continent va continua, FIFA și UEFA au amenințat cu suspendarea jucătorilor și interzicerea convocării lor la echipele naționale. Cu alte cuvinte, Leo Messi și Cristiano Ronaldo, ca să dăm doar cele mai faimoase exemple, vor rata turneul final din Qatar! 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.