Liga 2

Daniel Pancu, intervenție incendiară după înfrângerea Rapidului: „Sunt dezgustat! Să fie clar, Iosif e un norocos, echipa e în cădere”

+45 Foto
Daniel Pancu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 19 April 2021

Daniel Pancu (43 de ani), fostul antrenor și jucător de la Rapid, a criticat fotbaliștii „alb-vișinii” după înfrângerea cu FC U Craiova, scor 0-1. De asemenea, a avut o „înțepătură” către antrenorul Mihai Iosif.

Daniel Pancu a fost extrem de dur într-o intervenție la emisiunea „DigiSport Special”, spunând că Rapid nu are mai mult de 2 jucători destul de buni pentru Liga 1, și că Mihai Iosif este „norocos” că antrenează Rapidul.

Daniel Pancu: „Greu de crezut că Rapid poate emite pretenții la promovare”

„Jocul m-a dezgustat! O echipă care e în superioritate numerică să nu tragă un șut spre poartă, să nu aibă un corner? E greu de crezut că poate emite pretenții la promovare. În echipa Rapidului în acest moment nu cred că sunt mai mult de 2 jucători care să facă față în Liga 1. Nu cred!

Craiova, într-adevăr, o echipă solidă, bine organizată. Rapidul în seara asta a arătat rău, la fel ca la Timișoara (n.r. - unde Rapid a câștigat pe final, 2-1). Mihai Iosif e un norocos pentru că antrenează Rapidul, e cel mai mare noroc din viața lui, dar echipa e în cădere. Să fie clar pentru toți!”, a declarat Pancu. 

VIDEO. Show pirotehnic la stadionul „Ion Oblemenco”, la FC U Craiova - Rapid

>

Mai multe știri despre Craiova - Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.