Liga 2

Iosif e nemulțumit, dar nu de jocul echipei: „Fac un apel public”

+45 Foto
Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, nu disperă după înfrângerea cu FC U Craiova, 0-1 (etapa #4 a play-off-ului din Liga 2).

Articol de Bogdan Sorocan (video)  —  luni, 19 aprilie 2021

Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, nu disperă după înfrângerea cu FC U Craiova, 0-1 (etapa #4 a play-off-ului din Liga 2).

„Nu putem să câștigăm întotdeauna. Am fost criticați și după 5 victorii. Astăzi am pierdut, se întâmplă, nu jucăm singuri, avem și adversari. N-am putut să-i desfacem, asta este. Dacă vă uitați, toate echipele care au jucat cu noi au fost determinate. După, au căzut fizic. 

Am fost determinați, doar că n-am găsit calea spre gol. Nu e o luptă în doi, ci în 6, nu e nimic clarificat. De ce să nu ne luăm revanșa la retur? Ne desființam sau ce? Vom trata fiecare meci la victorie. 

>

Fac un apel la autorități, să facă lucrurile la fel pentru toată lumea. Noi n-am avut suporterii alături așa cum au avut ei azi (n.r. - fanii oltenilor s-au strâns lângă stadion)

Mental nu poți fi mereu la capacitate maximă. Am jucat ultimele două meciuri din sezonul regulat cu sabia în gât. Nu e ușor să evoluezi întotdeauna așa”, a declarat Iosif la Telekom Sport 1.

FC U Craiova domină play-off-ul din Liga 2

Singurul gol al partidei a fost reușit în minutul 12. Compagno a profitat de spațiile mari existente în defensiva oaspeților și a marcat cu poarta goală din centrarea excelentă a lui Huyghebaert. Deși a jucat în superioritate numerică aproximativ 30 de minute, Rapid nu și-a creat nicio ocazie importantă pe „Oblemenco”.

Cele mai tari imagini din partida FC U Craiova - Rapid 1-0

+45 Foto
FOTO: Cristi Preda

Show pirotehnic la stadionul „Ion Oblemenco”: atmosferă de derby la FC U Craiova - Rapid

>

Citește mai multe știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.