Liga 2

Șumudică, dur cu Rapid: „N-ai voie să joci în halul ăsta!” » Îl critică pe Mihai Iosif

+45 Foto
Marius Șumudică, fost jucător și antrenor al Rapidului, este deranjat de jocul giuleștenilor cu FC U Craiova, 0-1, dar și de atitudinea tehnicianului Mihai Iosif.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 aprilie 2021

Marius Șumudică, 50 de ani, fost jucător și antrenor al Rapidului, este deranjat de jocul giuleștenilor cu FC U Craiova, 0-1, dar și de atitudinea tehnicianului Mihai Iosif.

„Am suferit. Rapidul a jucat modest, nu a avut nicio acțiune periculoasă. Craiova a fost matură pentru nivelul din Liga 2, bine așezată în teren. Mi-a plăcut vârful lor de atac (n.r. - Compagno), care a și marcat. Ținea bine de minge pe final, dădea timp de respiro celorlalți. 

E o dezamăgire totală! Încă nu e pierdut nimic, totuși. Cei de la Craiova sunt îndoctrinați, li se cere să revină în Liga 1, au acest țel, target, își doresc. Și-au dorit până la ultima picătură de energie, bravo lor!”, a declarat Marius Șumudică la „Digi Sport Special”.

FC U Craiova - Rapid 1-0. Marius Șumudică îl critică pe Mihai Iosif

„Un antrenor viu Trică, trăiește jocul, nu pot să spun aceleași lucruri despre Iosif. Am zis-o tot timpul, cum e antrenorul, la fel și echipa. Rapid nu are niciun lider în teren. Aici se vede, e marea problemă a echipei. 

Antrenorul trebuie să fie mai agresiv, devotat, să transmită anumite idei de joc. N-am văzut asta, nici când erau în superioritate numerică. N-ai voie să joci un astfel de meci în acest hal! O victorie rezolvă în mare parte promovarea, aveam așteptări de la acest meci”, a mai spus Șumi.

FC U Craiova domină play-off-ul din Liga 2

Singurul gol al partidei a fost reușit în minutul 12. Compagno a profitat de spațiile mari existente în defensiva oaspeților și a marcat cu poarta goală din centrarea excelentă a lui Huyghebaert. Deși a jucat în superioritate numerică aproximativ 30 de minute, Rapid nu și-a creat nicio ocazie importantă pe „Oblemenco”.

Cele mai tari imagini din partida FC U Craiova - Rapid 1-0

+45 Foto
FOTO: Cristi Preda

Show pirotehnic la stadionul „Ion Oblemenco”: atmosferă de derby la FC U Craiova - Rapid

>

Citește mai multe știri despre FC U Craiova - Rapid 1-0:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.