Campionate

Revoltă la Manchester United împotriva Super Ligii și a propriilor conducători!

Edison Cavani, unul dintre jucătorii importanți la Manchester United, foto: Guliver/gettyimages

Articol de Theodor Jumătate  —  marţi, 20 aprilie 2021

Jucătorii lui Manchester United, care au aflat din presă de noul proiect Super Liga Europei, la care clubul s-a aliat, i-au spus vicepreședintelui Ed Woodward ce gândesc într-o ședință ținută ieri pe Zoom.

Stranie situație. Șase cluburi de elită din Premier League, cele mai importante, Manchester United și City, Liverpool, Chelsea, Tottenham și Arsenal, s-au aliat proiectului Super Ligii Europei, intrând într-un conflict cu UEFA și cu lumea fotbalului, dar numai conducătorii „Big Six" știau de acest plan, de lansarea noii competiții.

Fotbaliștii au aflat de-abia duminică, din Sunday Times. Acest lucru i-a enervat cel mai mult. Potrivit Daily Mail și The Sun, e revoltă la Manchester.

Atmosfera e fierbinte la Manchester United

Ieri, vicepreședintele Ed Woodward, unul dintre cei care au promovat planul SLE, le-a vorbit în sfârșit jucătorilor lui Ole Gunnar Solskjær, într-o ședință ținută prin zoom, însă jucătorii lui Manchester United nu au fost impresionați și i-au spus oficialului că nu sunt de acord cu participarea în Super Ligă. Atmosfera de la centrul sportiv Carrington e fierbinte.

Bruno Fernandes: „Visurile nu pot fi cumpărate”

Primul care a reacționat a fost Bruno Fernandes. Mijlocașul portughez, MVP la United în 2020-2021, a dat like unui mesaj postat pe InstaStory de Daniel Podence. 

Compatriotul său de la Wolverhampton pusese o poză din perioada Olympiakos, când a jucat în Champions League, comentând: „Mingea. Cântecul. Visul...". Adăugând: „Sunt lucruri care pur și simplu nu pot fi cumpărate". Fernandes l-a aplaudat: „Visurile nu pot fi cumpărate".

1,1 miliarde de lire sterline(echivalentul a 1,3 miliarde de euro) ar putea câștiga anual Man. United participând la Super Ligă

Citește și alte știri despre Super Liga Europei: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.