Campionate

Prima care profită de pe urma scandalului cu Super Liga Europei? PSG poate da lovitura deceniului!

Mbappe și Icardi ar putea fi colegi cu Messi, foto: Imago

Articol de Daniel Scorpie  —  Tuesday, 20 April 2021

Căpitanul Barcelonei, Lionel Messi, și-ar putea căuta o altă echipă, posibil PSG, dacă FIFA le va interzice fotbaliștilor adepți ai cauzei rebelilor să joace la națională, ratând CM și Copa América.

Tocmai când noul președinte Laporta reparase ruptura cu Messi (33 de ani), iar Cupa Regelui recent câștigată îi readusese căpitanului zâmbetul și dorința de a continua pe Camp Nou, a venit șocul Super Ligii. Banii promiși de Florentino Pérez și „duzina murdară", cum numește Daily Telegraph cele 12 cluburi fondatoare, salvează Barcelona, însă îl îndepărtează pe Leo!

Messi vrea primul trofeu la națională

Bonusul de 350 de milioane de euro ar fi o injecție financiară binevenită pentru a suporta salariul argentinianului, dincolo de acoperirea găurilor din bugetul afectat și de pandemie, numai că efectele aderării la noul proiect sunt grave în ceea ce-l privește. 

Amenințarea făcută de Čeferin, cu interzicerea jucătorilor participanți în Super Ligă la echipele naționale, ar schimba planurile "Puricelui". Messi are în față două competiții majore, Copa América și CM 2022, la care vrea să fie și să câștige întâiul lui trofeu cu "pumele", dezvăluie Marca.

PSG, unica scăpare?

Dacă va alege să plece, decarul blaugrana n-are multe alternative. Trebuie să caute un club din afara Super Ligii și care să îi ofere un salariu pe măsura pretențiilor. PSG, ce poate fi declarată câștigătoarea Ligii vineri dacă celelalte semifinaliste, Real, City și Chelsea, vor fi excluse, pare singura variantă. Tentația de a evolua din nou alături de Neymar e mare.

Totuși, potrivit RAC 2, Antonela Rocuzzo, soția lui Leo, caută de câteva săptămâni casă în Garraf, mai aproape de Barcelona. O regiune unde Messi are și un hotel la Sitges. E un indiciu că, de fapt, familia n-ar fi cu gândul la un transfer în vară?

Citește și alte știri despre Super Liga Europei: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.