Liga 1

Gigi Becali a reacționat după dezvăluirea Gazetei: „Probabil că Edi le-a zis asta!”

Gigi Becali se plânge că arbitrii nu opreasc duritățile celor de la CFR Cluj, din meciurile directe. Patronul celor de la FCSB crede că Edi Iordănescu le transmite plusul de răutate.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 20 April 2021

Gigi Becali se plânge că arbitrii nu opresc duritățile celor de la CFR Cluj, din meciurile directe. Patronul celor de la FCSB crede că Edi Iordănescu le transmite plusul de răutate. 

„Întrebaţi-i pe arbitri ce ar trebui să facem. Intră cu genunchiul în spate, ne calcă pe glezne, avem 2-3 penalty-uri în fiecare meci. Să-i întrebaţi pe ei ce să facem. Dacă le-ar fi dat roşu ălora se potoleau. Aşa se laudă în vestiar că ne-au lovit jucătorii.

Probabil că le-a zis Edi să joace mai dur, nu ştiu, dar nu cred că fac ei de capul lor. Dar aţi văzut în Europa atâta duritate ca la noi? Burleanu face ce vrea la FRF, văd că arbitrii noştri nu dau cartonaşe roşii şi asta e”, a declarat Gigi Becali, conform Fanatik

Becali, atent la meciurile rivalei CFR

Octavian Vâlceanu a fost lovit serios de Rondon, în CFR Cluj - Clinceni, scor 3-0. Portarul ilfovenilor a avut nevoie de cusături la nivelul capului. Sebastian Colțescu i-a arătat doar cartonașul galben. 

„L-aţi văzut pe jucătorul ăla de Clinceni, cum îl cheamă, portarul (n.r. Vâlceanu) cu capul spart. Dă-i roşu şi gata! Nu poţi să schimbi culoarea cartonaşului când vezi sânge? Doar la noi se întâmplă asta”, a mai spus Becali, conform sursei citate. 

Octavian Vâlceanu, după lovitura primită în meciul cu CFR Cluj

VIDEO Ion Marin așteaptă mai mult de la FCSB și CFR Cluj: „Vreau să vedem și noi calitate, niște idei tactice puse în practică

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.