Liga 1

Sepsi - CFR Cluj 0-1 » Campioana mută presiunea pe FCSB! Clasamentul din play-off

Sepsi - CFR Cluj » Play-off Liga 1, LIVE pe GSP.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 21 April 2021

CFR Cluj s-a impus pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0, în runda secundă a play-off-ului din Liga 1. Campioana urcă pe locul 1, cel puțin până la duelul de mâine, dintre FCSB și Clinceni.

Prima repriză de la Sf. Gheorghe n-a fost deloc ofertantă. Când ambele formații se pregăteau de pauză, Dimtritov, apărătorul covăsnenilor, a comis-o. A ridicat mâna nepermis la o lovitură liberă executată de Alexandru Chipciu, iar Istvan Kovacs a dictat lovitură de la 11 metri. Ciprian Deac a transformat cu puțin noroc. Mingea a sărit ciudat în fața lui Niczuly. Portarul ghicise colțul. 

Partea secundă a fost una de mare luptă. Sepsi a atacat cu toate liniile în ultimele 5 minute, a trimis și fundașii centrali în careul campioanei, dar fără succes.

CFR Cluj urcă peste FCSB

CFR Cluj are un parcurs fără greșeală în play-off, două victorii în primele două runde, fără să primească gol. „Feroviarii” ajung la 38 de puncte și au, pentru moment, un avans de două lungimi față de FCSB. Trupa antrenată de Toni Petrea joacă mâine, contra Clinceniului. Sepsi rămâne pe locul 4 în play-off, cu 24 de puncte.

Sepsi - CFR Cluj » 0-1

Sepsi - CFR Cluj » Echipe de start

Sepsi: Niczuly - R. Dimitrov, Ninaj, B. Mitrea, M. Ștefănescu - N. Păun, Vașvari, Fl. Ștefan - L. Fulop, Safranko, Nouvier 
Rezerve: J. Fernandez - Purece, Aganovic, Tincu, Eder Gonzalez, Rapp, L. Kovacs, Achahbar, N. Tamaș 
Antrenor: Leo Grozavu 

CFR Cluj: Arlauskis - C. Manea, Ben Youseff, A. Burcă, Camora - A. Joca, Hoban, A. Păun - C. Deac, Debeljuh, V. Costache 
Rezerve: Bălgrădean - Susic, Latovlevici, Vinicius, Soares, Sigurjonsson, A. Chipciu, M. Gîdea, Rondon 
Antrenor: Edi Iordănescu

Stadion: Municipal (Sf. Gheorghe)
Arbitru: Istvan Kovacs / A1: Adrian Ghinguleac; A2: Ovidiu Artene

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.