Liga 1

Dinamo, prestație lamentabilă cu UTA: 5 fotbaliști au primit nota 3! Cine este singurul jucător cu 8

+23 Foto
Dinamo - UTA 0-1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 aprilie 2021

Dinamo nu se regăsește. „Câinii roșii” au pierdut și cu UTA, 0-1, și rămâne în continuare pe loc de baraj pentru menținerea în Liga 1.

Precum în sezonul regular, UTA a plecat victorioasă din „Ștefan cel Mare”. Arădenii au câștigat cu același scor, 1-0, de această dată grație golului marcat cu capul de Miculescu.

Note GSP după Dinamo - UTA 0-1

De altfel, David Miculescu a primit a doua cea mai mare notă dintre jucătorii de pe teren, 7. Doar portarul „textiliștilor”, Balauru, a fost notat cu mai mult, 8. Pe lângă Miculescu, Șliakov și Erico au mai primit nota 7 în Gazeta Sporturilor de astăzi.

Cei mai slabi din tabăra oaspeților au fost Hora, Tomozei și Voinea, cel din urmă jucând mult mai puțin decât ceilalți. Aceștia au fost notați cu 5.

La Dinamo, situația este gri. Doar 4 fotbaliști au primit 5, nota de trecere! Este vorba despre Albentosa, Ricardo Grigore, Bani și Steliano Filip. În rest, numai „corigenți”. Cei mai slabi au fost Ehmann, Nepomuceno, Bejan, Gol și Sorescu: toți au luat 3!

Nici antrenorul Dusan Uhrin nu a stat mult mai bine. Cehul a primit nota 4 pentru felul în care și-a dirijat echipa, în timp ce omologul său de la UTA, Laszlo Balint, a luat 7.

Clasament play-out Liga 1: Dinamo în zona fierbinte, UTA lider

Mai multe știri despre Dinamo - UTA:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.