Liga 1

Panduru se ia de un antrenor din play-off: „Nu îmi place ce văd, ai distrus atacul!”

Basarab Panduru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 aprilie 2021

Basarab Panduru a analizat prestația avută de CS Universitatea Craiova de la instalarea grecului Marinos Ouzounidis (52 de ani) pe bancă.

Antrenorul care are 7 victorii, 4 egaluri și o înfrângere pe banca oltenilor a fost criticat de fostul internațional pentru jocul ofensiv al Craiovei și crede că Ouzounidis ar fi avut probleme dacă fanii erau în tribune,

Basarab Panduru, mesaj pentru Ouzounidis: „Ai stricat atacul Craiovei”

„Eu tot spun de câteva săptămâni că nu îmi place ce văd şi că sunt probleme acolo. Oltenii nu au ocazii, ajung foarte greu la poartă de când a venit Ouzounidis! 

Betonând apărarea, ai stricat atacul! Ai făcut un lucru pe care probabil ţi l-ai dorit, să nu mai iei gol, şi ai reuşit! Dar dacă aveai spectatori în tribună la acest meci (n.r- 0-0 cu Sepsi), aveai o problemă.

Foarte puțin fotbal ofensiv. Jucătorii nu mai joacă, nu i-ai pus... Nici măcar de vânzare nu mai ai acum pe unul. Îl cumpără cineva pe Cicâldău pe ce a jucat până acum? Că la ce joacă în ultimul timp... Şi Craiova este şi o echipă care vrea să câștige campionatul”, a spus Panduru la TV Telekom Sport.

11 goluria dat Craiova în 12 meciuri cu Ouzounidis pe bancă. A primit unul singur

Citește mai multe știri despre Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.