Liga 1

FCSB și-a recuperat cel mai important jucător » Poate fi titular cu Clinceni

+42 Foto
Andrei Vlad ar putea juca cu Academica Clinceni

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 21 April 2021

Andrei Vlad (22 de ani), marele absente al celor de la FCSB în prima etapă din play-off, la meciul câștigat cu FC Botoșani (2-1), a trecut peste problemele medicale cu care s-a confruntat.

Astfel, portarul titular al liderului Ligii 1 ar putea evolua în al doilea meci din play-off al „roș-albaștrilor”, care se va juca joi, în compania Academicii Clinceni.

Andrei Vlad, portarul titular de la FCSB, s-a refăcut

Vlad a acuzat probleme fizice după Supercupa României, pierdută de FCSB la penalty-uri contra CFR-ului, 1-4, după 0-0 în timpul regulamentar. Pentru a nu risca agravarea probemelor portarului, cu Botoșani a apărat Cătălin Straton.

Între timp însă, Vlad a trecut peste problemele avute și se simte bine, conform AS.ro, astfel că ar putea apăra cu Academica Clinceni.

Recuperarea lui Vlad reprezintă o veste bună pentru FCSB, care a fost zdruncinată de accidentări în ultima perioadă. Florinel Coman, Andrei Miron, Darius Olaru, Olimpiu Moruțan, Lucian Filip și Alexandru Buziuc sunt accidentați, iar căpitanul Florin Tănase a acuzat și el dureri la picior la antrenamentul echipei de marți, devenind incert pentru meciul cu Academica.

31 de meciuria jucat Vlad în acest sezon la FCSB. A primit doar 18 goluri, o medie de 0,58 / meci, și a păstrat poarta intactă în 18 partide

VIDEO. Silviu Bogdan, despre cum l-a descoperit pe Andrei Vlad

>

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.