Liga 1

Dănciulescu a revenit în „Ștefan cel Mare”! A vândut bilete pentru Voluntari - Dinamo: „Hai să salvăm echipa”

+5 Foto
Dănciulescu a vândut bilete pentru Voluntari - Dinamo

Articol de Vlad Nedelea, Bogdan Sorocan (video)  —  miercuri, 21 aprilie 2021

Dinamo va juca vineri contra celor de la Gaz Metan, în play-out-ul Ligii 1, iar fanii profită de meci pentru a strânge bani care vor fi redirecționați către club. 

Plecat din cadrul clubului și actual manager general al Academiei CS Dinamo, Ionel Dănciulescu a fost azi la stadionul din „Ștefan cel Mare” și a vândut bilete online. Costul unui tichet e de 5 lei, la fel ca la meciurile trecute.

VIDEO Dănciulescu a vândut bilete pentru Voluntari - Dinamo

>

Fanii din programul DDB speră la un nou sold-out, banii urmând a fi dați clubului. „Trebuie mai puține vorbe și mai multe fapte. Hai să cumpărăm bilete și să salvăm echipa. Dinamo nu moare”, a declarat fostul atacant al lui Dinamo.

Fanii lui Dinamo nu-l uită pe Cortacero

„Câinii” nu au uitat nici de Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo. După ce ibericul a dispărut din club, fără să plătească datoriile, fanii au început un război cu el, iar la stadion, deasupra casei de bilete au lipit mia multe abțibilduri pentru acesta.

„No, gracias! (n.r- Nu, mulțumesc) Jos labele de pe Dinamo!”, au fost mesajele fanilor, alături de  «Made în Spania» (n.r- produs în Spania), tăiat.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.