Handbal

Cristina Neagu se retrage temporar de la „națională”! » „Urmează o pauză, începând cu acest moment”

+11 Foto
Cristina Neagu (32 de ani) nu va mai îmbrăca tricoul primei reprezentative până la turneul final.

Articol de Raed Krishan (foto), Marian Ursescu  —  miercuri, 21 aprilie 2021

Naționala de handbal feminin a României a învins azi reprezentativa Macedoniei de Nord, scor 35-20 (32-22 în tur), și s-a calificat la Campionatul Mondial din acest an, organizat de Spania. Cristina Neagu (32 de ani) nu va mai îmbrăca tricoul primei reprezentative până la turneul final. 

  • Reporterul Marian Ursescu și fotoreporterul Raed Krishan sunt trimișii speciali ai Gazetei la Skopje și vă țin la curent cu cele mai importante noutăți
  • Campionatul Mondial de handbal feminin e programat în perioada 2-19 decembrie 2021
  • Spania (gazda), Olanda (campioana mondială), Norvegia, Franța, Croația, Danemarca (primele patru clasate la Euro 2020), Cehia, Germania, Ungaria, Muntenegru, Rusia, Austria (preliminarii) erau echipele calificate deja la Campionatele Mondiale.

Cristina Neagu a declarat săptămâna trecută că are nevoie de o pauză de la echipa națională. Va avea parte de acest lucru, după cum a declarat chiar selecționerul Adi Vasile, la finalul victoriei din Macedonia de Nord. Interul stânga nu va evolua în preliminariile pentru Campionatul European din 2022, dar va fi pe parchet la Mondialul din Spania, din decembrie 2021. 

Cristina Neagu se retrage până la Mondial

„E important să înțelegem cum e să jucăm și fără Cristina în teren. Tocmai ce spuneam că nu vom avea meciuri amicale, așa că am preferat să le dau minute celorlalte fete. Trebuie să fim și mai exacți fără Cristina pe teren. 

Cristina o să facă o pauză de la echipa națională, pentru ceva timp, începând din acest moment. Meciurile de calificare vor fi jucate fără Cristina, apoi vom lua o decizie și pentru Campionatul Mondial. Pentru moment, Cristina se va retrage. Toată lumea trebuie să joace și mai bine și vreau să găsească o echipă și mai bună. Nu e ceva definitiv!”, a spus selecționerul Adi Vasile, într-o conferință de presă. 

VIDEO Cristina Neagu, pauză de la națională

>

Citește și alte știri din handbal: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.