Stranieri

Lucescu, aproape de event în Ucraina! + Răbufnire la final: ce le-a strigat fanilor care l-au insultat

Mircea Lucescu

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 21 aprilie 2021

Insultat de unii suporteri ai kievenilor, Mircea Lucescu (75 de ani) a răbufnit, strigând la ei: „Voi nu sunteți Dinamo Kiev!”.

Mircea Lucescu a mai făcut un pas spre event în Ucraina. După ce și-a asigurat titlul de campion cu Dinamo Kiev în proporție de 99% (zece puncte avans față de Șahtior), având nevoie doar de 3 puncte în următoarele 4 etape pentru a cuceri titlul, "Il Luce" a câștigat astăzi cu 3-0 semifinala în fața lui Ahrobiznes Volocisk.

Adversarii sunt pe locul 4 în liga secundă, dar au eliminat-o pe Șahtior în "sferturi" (1-0 după prelungiri). N-au rezistat însă în fața forței lui Dinamo, care s-a impus clar, golurile fiind marcate de Liedniev (45), Besiedin (67) și Buialski (81).

Mircea Lucescu, ceartă cu un grup de fani ai lui Dinamo Kiev

Spre final, Lucescu s-a certat cu un grup de fani ai alb-albaștrilor. Îl insultau și îi cereau să plece de la club. Alți suporteri i-au scandat numele, iar el le-a răspuns cu aplauze. „Pe unii nu-i consider fani. Eu vreau să o ajut pe Dinamo să crească și să o duc în Liga Campionilor. Dacă vor să protesteze, să-și dea măștile jos, să poată fi văzuți", a declarat Lucescu: "Nu i-am auzit scandând "Dinamo!" în timpul partidei. Acești așa-numiți suporteri n-au nicio legătură cu Dinamo Kiev. Ei nu susțin jucătorii și echipa”.

VIDEO Zeno Bundea, povești savuroase cu Victor Pițurcă și Mircea Lucescu

>

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.