Pariuri sportive

Academica Clinceni - FCSB: Le joacă iar „trecutul” feste roș-albaștrilor? Trei PONTURI pentru meciul zilei din playoff

În ultimul meci, Clinceniul a învins-o pe FCSB chiar pe Arena Națională (0-1)

Articol de Alberto Boțoghină  —  joi, 22 aprilie 2021

Academica Clinceni - FCSB se joacă azi, de la 20:15, în ultima partidă a etapei a 2-a din playoff-ul Ligii 1. Roș-albaștrii sunt obligați să câștige pentru a reveni pe prima poziție, după ce șefia a fost preluată de CFR Cluj în urma succesului de la Sfântu Gheorghe, 1-0 cu Sepsi.

Lovită de COVID-19, Academica Clinceni nu-l va avea pe bancă pe antrenorul Ilie Poenaru, iar din lotul ilfovenilor vor lipsi și trei jucători, intrați și ei în carantină: Jovan Markovic (atacant, 20 de ani), Amir Bilal (fundaș central, 26 de ani) și Lucian Dumitriu (mijlocaș central, 28 de ani). La FCSB sunt șanse foarte mari să lipsească golgheterul și căpitanul Florin Tănase, accidentat la antrenament, dar și Olaru, Moruțan, Miron, Florinel Coman și Buziuc, momentan nerefăcuți după accidentările suferite.

FCSB speră să-și ia revanșa în fața Clinceniului, după înfrângerea neașteptată din sezonul regular, chiar pe Arena Națională, scor 0-1. Roș-albaștrii au nevoie de victorie pentru a reveni pe prima poziție în Liga 1, ocupată în prezent de CFR Cluj. Dincolo, Academica e pe ultimul loc, cu 22 de puncte, la egalitate cu Botoșani, formație care are însă un meci în plus disputat.

14 punctele separă pe FCSB (36 pct) și Clinceni (22 pct) înaintea meciului direct

FCSB a câștigat de fiecare dată în cele două deplasări cu Academica Clinceni. În 2019, roș-albaștrii se impuneau cu 3-0, în timp ce în turul actualului sezon FCSB câștiga cu 2-0 o partidă disputată la Călărași, exact unde va avea loc și duelul de azi.

TREI PONTURI PENTRU CLINCENI - FCSB:

  • Victorie FCSB - cotă 1,75 la Superbet
  • Victorie FCSB și peste 1,5 goluri în meci - cotă 2,15 la Superbet
  • Nu marchează ambele echipe - cotă 1,65 la Superbet
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.