Liga 1

Pentru Dinamo, mai jos e doar „B”-ul! 4 cifre sumbre din actualul sezon

+23 Foto
Dinamo are un sezon de coșmar. FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Eduard Apostol, Liviu Manolache  —  joi, 22 aprilie 2021

Dinamo a făcut o colecție de cifre negative și de recorduri sumbre, iar suporterii care susțineau un club muribund au încetat să mai creadă în renaștere.

Dinamo e în cel mai prost an al celor 73 din existența grupării, iar antrenorii și fotbaliștii nu par racordați la realitatea sumbră. Declarațiile lui Uhrin și ale jucătorilor, după eșecul cu UTA, făceau aluzie la un joc bun al echipei, la ghinion sau la lipsa șansei. 

Dinamo a adunat însă atât de multe cifre negre în prezent încât suporterii - cei din mediul online, marea masă a „acționarilor” clubului, plătitorii de bilete, care susțin societatea prin intermediul programului socios DDB - și-au pierdut încrederea într-o remontada salvatoare. 

Opiniile lor, după criticile și apostrofările jucătorilor și oficialilor, converg spre un numitor comun: divizia secundă, o retrogradare ce va arunca la gunoi toată istoria cu care se mândresc „câinii roșii”.

  • Dinamo a stabilit deja recordul de înfrângeri, 18 la număr. În ediția precedentă, roș-albii au avut 17 eșecuri, iar în 1997-1998 - 14. 
  • „Câinii” au 16 meciuri fără gol marcat. La acest capitol, sunt de departe cea mai slabă echipă din L1. 
  • Atacanții formației au strâns 13 etape fără să înscrie în Liga 1. 
  • Dinamo nu a mai învins de 12 etape, răstimp în care a adunat doar 3 puncte și a marcat de trei ori (Filip, Achim și Grigore).

Problema jucătorilor e că nu au posesia balonului, iar când o au nu produc nimic. Eu încă sper ca dinamoviștii să se trezească. Nu cred că-și dorește vreunul să pătrundă în cea mai neagră istorie a lui Dinamo, să fie ei cei ce au retrogradat un club istoric - Dănuț Lupu

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - UTA 0-1

VIDEO Ionel Dănciulescu a vândut bilete la stadionul din Ștefan cel Mare: „Ar trebui să ne concentrăm pe fapte, Dinamo nu moare!”

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.