Liga Campionilor

Președintele UEFA, atac la Florentino Perez în direct la TV: „Există șanse ca Real Madrid - Chelsea să nu se mai joace!”

+9 Foto
Florentino Perez (Stânga sus), alături de Alexander Ceferin // foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 22 aprilie 2021

Aleksander Ceferin (53 de ani), președintele UEFA, își continuă războiul rece cu Florentino Perez (74), „creierul” Super Ligii Europei.

Destrămarea competiției pusă la cale de 12 mari cluburi europene nu a calmat spiritele între președintele UEFA și președintele lui Real Madrid și al Super Ligii. Prezent la o emisiune TV din Slovenia, țara sa natală, Ceferin a întrebat dacă există șansa ca semifinala Ligii Campionilor, dintre Real Madrid și Chelsea, să nu se mai joace. Asta după ce Jesper Moller, membru în Comitetul Executiv al UEFA, ceruse ca Manchester City, Real și Chelsea să fie excluse din competiție, fiind membre fondatoare ale Super Ligii.

Aleksander Ceferin: „Perez vrea un președinte UEFA care să se supună”

„Problema este că sezonul a început deja, așa că deținătorii de drepturi TV ne-ar cere daune dacă nu am juca semifinalele. Deci șansa ca meciul (Real Madrid - Chelsea) să nu se joace este mică. Dar lucrurile ar putea sta diferit în viitor”, a spus Ceferin la televiziunea 24UR, citat de Marca.

Numărul 1 al forului continental a răspuns și declarațiilor lui Florentino Perez, care a acuzat lipsa de transparență de la UEFA și a spus că și-ar dori un alt președinte la cârma UEFA.

„Ei bine, asta mă face și mai dornic să rămân în funcție. Vrea un președinte care să se supună la tot ce spune, care îl ascultă și face ce i se cere. Eu fac ceea ce cred că este bine pentru fotbalul european și mondial”, a spus Ceferin.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.