Campionate

Catalanii de la Sport, anunț-soc: Real Madrid nu mai contează pe Sergio Ramos! Ce înlocuitor i s-a găsit

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 22 aprilie 2021

Fundașul Sergio Ramos (35 de ani) mai are două luni din contractul cu Real Madrid și pare tot mai aproape de a pleca de la gruparea „blanco”.

După 16 ani petrecuți la Real, în care a adunat 670 de partide, Ramos nu pare să mai intre în planurile lui Zinedine Zidane și Florentino Perez. 

Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid

Catalanii de la Sport anunță că Real nu va mai miza pe Ramos din sezonul viitor și că evoluțiile lui Varane, Militao și Nacho l-au mulțumit pe Zidane. Căpitanul madrilenilor a ratat 24 din cele 44 de partide ale echipei, din cauza accidentărilor, iar conducerea crede că lipsa acestuia nu s-a văzut în jocul echipei.

Astfel, fundașul care nu a mai jucat din 16 martie are șanse mari să nu mai îmbrace tricoul lui Real și din sezonul viitor. Ramos se recuperează după o accidentare și ar putea reveni pe teren în finalul acestui sezon pentru a juca în ultimele etape din La Liga și, posibil, în finala Champions League, de pe 29 mai.

Real Madrid îl preferă pe Alaba

Deportes Cuatro anunță că Real Madrid a înghețat negocierile cu Sergio Ramos pentru a se concentra pe aducerea lui David Alaba. Austriacul de 28 de ani, care poate juca în centrul sau în stânga defensivei, își termină la vară contractul cu Bayern Munchen și este foarte aproape de un transfer la Real.

VIDEO Sergio Ramos, 16 sezoane în care a marcat pentru Real Madrid

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.