Liga 1

Ilie Poenaru nu și-a menajat jucătorii după Clinceni - FCSB: „Au fost greșeli personale și lipsă de atitudine”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 22 aprilie 2021

După Academica Clinceni – FCSB 0-2, antrenorul gazdelor, Ilie Poenaru și-a criticat jucătorii pentru jocul prestat în repriza a doua.

În direct la GSP LIVE, tehnicianul s-a declarat nemulțumit de greșelile făcute de elevii săi, dar și de atitudinea lor.

>

„ FCSB a fost prima la minge, a avut presing avansat și nu ne-a lăsat să construim. Știam că FCSB va fi foarte motivată pentru că juca campionatul. În prima repriză am avut ocazii, a fost joc echilibrat, iar în partea a doua nu am contat. E o victorie meritată a FCSB-ului.

Lipsa de atitudine din repriza a doua a dus la marcarea golului doi al celor de la FCSB. S-au văzut greșelile pe care le facem și lipsa de atitudinea din partea unor jucători... Au fost greșeli personale, greșeli de grup... Nu reușim să scăpam de ele.

Voiam să văd o echipă care are un joc entuziasmant. Le-am zis jucătorilor că în play-off nu e presiune. Dar spune multe când te implici doar când ai mingea Dar e bine că am văzut  asta pentru că știu ce am de făcut acum și de la vară. Dar am zis că pentru unii aceste meciuri pot însemna altceva, o prelungire de contract sau nu”, a spus Ilie Poenaru la GSP LIVE.

Citește mai multe știri despre Clinceni - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.