Liga Campionilor

A scăpat » UEFA nu a exclus Madridul din Ligă! Semifinala Real - Chelsea se joacă

Real Madrid își poate continua parcursul spre trofeul Ligii Campionilor // Foto: Getty Images

Articol de Theodor Jumătate  —  Friday, 23 April 2021

Comitetul Executiv al forului continental a decis azi să nu suspende Real Madrid din Champions League pentru rolul jucat în planul Super Ligii Europei

În urmă cu câteva zile, președintele UEFA, Aleksander Čeferin, lăsa să se înțeleagă că Real Madrid ar putea fi pedepsită drastic pentru că Florentino Pérez a condus în secret proiectul Super Ligii Europei. S-a speculat chiar că „los blancos" ar putea să fie excluși din această ediție a Ligii Campionilor.

Totuși, ar fi fost imposibil ca forul continental să-și dinamiteze la final competiția-regină. Și, astăzi, în ședința Comitetului Executiv, UEFA nu a suspendat Realul din Champions. Semifinala cu Chelsea se joacă! Nici celelalte 11 cluburi din SLE nu au fost pedepsite. Momentan. Dar UEFA ar putea sancționa ulterior grupările secesioniste. 

Zinedine Zidane: „Ar fi fost absurd să ni se ia acest drept”

În conferința de presă dinaintea meciului cu Betis (de mâine), Zinedine Zidane a declarat: „Avem dreptul de a juca în Ligă. Ar fi fost absurd să ni se ia acest drept".

Semifinala Real Madrid - Chelsea va avea loc pe 27 aprilie, începând cu ora 22:00, în direct pe Digi, Telekom Sport și Look, dar și liveTEXT pe GSP.RO. Returul e pe 5 mai, la Londra. În cealaltă semifinală a Ligii se întâlnescu PSG și Manchester City. 

Citește și alte știri din Liga Campionilor:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.