Tenis

Mihaela Buzărnescu a semnat cu Dinamo! S-a înțeles cu marea rivală după conflictul cu CSA Steaua

Mihaela Buzărnescu în culorile clubului Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 23 aprilie 2021

Mihaela Buzărnescu, fostul număr 20 mondial, s-a alăturat secției de tenis de la Dinamo, spunând că obiectivul ei în acest an este calificarea la Jocurile Olimpice.

Mihaela Buzărnescu, care va împlini 33 de ani pe 4 mai, a semnat cu CS Dinamo, a anunțat clubul alb-roșu. Actualmente pe locul 138 în ierarhia mondială, Miki a fost cel mai sus clasată pe poziția a 20-a, în 2018, după ce a câștigat singurul titlu WTA al carierei la simplu, cel de la San Jose. În același an a disputat alte două finale, Hobart și Praga, a ajuns în „optimi” la Roland Garros și s-a impus la dublu la Strasbourg împreună cu Raluca Olaru.

Mă bucur că voi concura pentru Dinamo, un club care înseamnă enorm pentru istoria tenisului românesc. Obiectivul meu în acest an este calificarea la Jocurile Olimpice și o evoluție cât mai bună la Tokio. Pentru a-mi atinge obiectivul trebuie să ajung în Top 60 mondial, dar mă simt bine și sunt convinsă că pot să-l indeplinesc”, a declarat Mihaela.

Mihaela Buzărnescu: „E normal ca și eu să am anumite pretenții”

Ea a fost legitimată la CSA Steaua, însă a reclamat anul trecut unele neînțelegeri financiare cu clubul armatei. ”În plus, de peste 17 luni clubul Steaua nu mi-a achitat niciun salariu conform contractului și a actului adițional pe care nici până în ziua de azi nu am reușit să-l finalizăm. Ne-am tot întâlnit, e normal ca și eu să am anumite pretenții, iar ei să le accepte", explica ea într-un interviu pentru Gazetă în aprilie 2020. Era la puțin timp după înghețarea circuitului WTA din cauza pandemiei de COVID-19 și la momentul respectiv sportiva spunea că „avem ajutorul de la COSR, cei care suntem în programul pentru Jocurile Olimpice. E singura sursă de venit la momentul actual". 

Citește și alte știri din sporturi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.