Tenis

Simona Halep pune cărțile pe masă: „Mi-am învățat lecția, asta e cheia”

Simona Halep

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 23 aprilie 2021

Simona Halep a făcut o partidă electrizantă împotriva rusoaicei Ekaterina Alexandrova, de care a dispus în sferturi la Stuttgart, scor 6-1, 6-4. 

  • Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) va juca în semifinale împotriva învingătoarea din meciul Aryna Sabalenka - Anett Kontaveit;
  • În cealaltă semifinală de la Stuttgart se înfruntă Ashleigh Barty vs Elina Svitolina.

„Știam că joacă plat și rapid, așa că trebuia să o fac să alerge mai rapid. Mi-am învățat lecția și astăzi am fost mai concentrată pe ce trebuie să fac pe teren. E întotdeauna dificil când câștigi primul set simplu, primele game-uri din setul doi sunt importante, așa că trebuia să fiu agresivă și să preiau conducerea. 

M-am simțit puternică din punct de vedere mental, mă simt bine și e important că am câștigat împotriva a două jucătoare care m-au învins înainte. Sunt foarte mulțumită de serviciul meu și aceasta este cheia”, a spus Simona Halep, citată de spotmedia.ro.

  • 12 victorii a adunat Simona Halep la Stuttgart în cele șase participări la turneul de categorie WTA 500
  • 143 de succese pe zgură are Simona Halep în carieră din 189 de meciuri disputate pe această suprafață
Simona Halep la Stuttgart, foto: Imago

Ion Țiriac a sunat-o pe Halep: „Lumea nu înțelege nimic!”

„Uitați-vă la Simona Halep la un singur lucru: unde stă când lovește mingea. Dacă stă pe linia de fund sau puțin mai în față, mingea ei câștigă două secunde decât dacă stă cu doi metri în spate. Adversara n-o să mai aibă timp! Ea n-o să lovească niciodată mai tare decât Serena, nu! Dar repede poate să joace. Acum, dacă în sfârșit își dă seama, trebuie să termine punctul mai repede. Ieri a făcut-o. A stat superb în primul set, iar în al doilea set s-a dat jumătate de metru, un metru mai în spate și s-a văzut imediat”, a declarat Ion Țiriac, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.