Liga Campionilor

Meniul casei

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Londonezii n-au riscat nimic. Au deschis rapid scorul, au controlat jocul şi au ucis visele turcilor de a ajunge în semifinale

Nici o surpriză. Fener a ieşit din Ligă, predîndu-se logic aseară în faţa favoritei Chelsea (0-2).
La fel ca-n tur, londonezii au demarat în trombă. Chiar la prima ocazie, au deschis scorul. Fază fixă. Lovitură liberă Lampard şi Ballack a punctat cu capul (4). Deja mirosea a semifinală pe "Stamford Bridge". Fener, cu Kezman pe bancă şi Kazim titular, a ieşit greu din corzi. Aşa a fost şi la Istanbul. Cu deosebirea că Grant l-a pierdut aseară pe portarul Cudicini (26), după ce titularul Cech se accidentase luni la antrenament. Turcii au echilibrat jocul, dar ritmul a scăzut. Situaţie convenabilă pentru Chelsea, care nu trebuia decît să păstreze rezultatul: 1-0 la pauză.

Grant n-a riscat nici la reluare. A închis jocul cu Belletti în locul lui Kalou. Zico a răspuns însă ofensiv, mizînd în ultima jumătate de oră pe Kezman, al doilea vîrf. Deivid, Alex şi Kazim Richards nu au mai făcut miracole, cu toată prima de 3 milioane de euro de echipă promisă la calificare. Lampard, din centrarea lui Essien, a risipit emoţiile pe final şi Chelsea a ieşit vie din războiul cu turcii. După "sfertul" englez, vine semifinala Chelsea - Liverpool, remake al duelului din 2007!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.