Liga 2

Iosif laudă un jucător, după remiza cu Mioveni: „A dat totul pe teren”

Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, l-a lăudat la finalul egalului cu CS Mioveni (1-1) pe Cătălin Hlistei, marcatorul giuleștenilor.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 24 April 2021

Mihai Iosif, 46 de ani, antrenorul Rapidului, l-a lăudat la finalul egalului cu CS Mioveni (1-1) pe Cătălin Hlistei, marcatorul giuleștenilor.

Rapid a ajuns la două meciuri consecutive fără victorie, după înfrângerea de la Craiova (0-1) și semieșecul cu Mioveni. Trupa lui Mihai Iosif se menține pe a doua poziție în clasament, iar FC U Craiova se poate distanța la 5 puncte dacă va câștiga partida cu Dunărea Călărași. CS Mioveni e la un punct în spatele giuleștenilor.

Mihai Iosif, după Rapid - CS Mioveni 1-1: „Ocaziile s-au răzbunat”

„Am condus ostilităţile tot meciul, am luat gol dintr-o jumătate de şut, în prima repriză am avut 4-5 ocazii mari, nu am dat gol, iar ocaziile se răzbună în fotbal.

Nu comentez arbitrajul, nu l-am comentat niciodată, nici acum. Dacă s-ar opri acum campionatul, am fi promovaţi. Hlistei a dat totul pe teren, asta înseamnă că joci la Rapid, dai totul până la epuizare indiferent de ce eşti, antrenor, jucător, suporter. Totul până la capăt”, a declarat Iosif la Telekom Sport.

Un meci trăit la intensitate maximă, în care Rapid a avut şansele în prima repriză să înscrie şi să mărească diferenţa, au avut mai multe situaţii, iar până la urmă au intrat în avantaj la pauză. După pauză, am ieşit mai curajoși la atac şi am reuşit să egalăm. Una peste alta, este un rezultat echitabil, având în vedere a doua repriză. Este bine că plecăm neînvinşi de aici şi continuăm lupta. Rămânem în cărţi şi pentru locul 2
Alexandru Pelici, antrenor CS Mioveni

Cum arată lupta pentru promovare în Liga 1

  • Primele două clasate vor promova direct în L1, în timp ce ocupantele locurilor 3 și 4 vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 și 7 din play-out-ul Ligii 1.

Citește mai multe știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.