Campionate

Motivul scandalos pentru care Lucescu e contestat la Kiev » Federația ar fi implicată!

Mircea Lucescu, 75 de ani, antrenorul lui Dinamo Kiev, nu este nici acum pe placul suporterilor, chiar dacă e foarte aproape de câștigarea titlului. Motivul însă ar putea fi altul decât rivalitatea dintre Dinamo și Șahtior, fosta formație a lui Lucescu.

Articol de Gazeta Sporturilor   —  sâmbătă, 24 aprilie 2021

Mircea Lucescu, 75 de ani, antrenorul lui Dinamo Kiev, nu este nici acum pe placul suporterilor, chiar dacă se află foarte aproape de câștigarea titlului. Motivul însă ar putea fi altul decât rivalitatea dintre Dinamo și Șahtior, fosta formație a lui Lucescu.

Fostul vicepreședinte al clubului, Vadim Kostyuchenko, ar sta în spatele protestelor la adresa lui Mircea Lucescu.

Conform publicației ucrainene Sport, Kostyuchenko, acum oficial al Federației de la Kiev, îndeamnă o parte a ultrașilor echipei să creeze instabilitate și principalul obiectiv ar fi demiterea lui Mircea Lucescu.

Sursa citată scrie și că Vadim Kostyuchenko a fost surprins recent în compania unui grup de contestatari ai lui „Il Luce”. Suporterii ar fi chiar plătiți să scandeze împotriva tehnicianului român.


Mircea Lucescu, la un pas de event în Ucraina

Mircea Lucescu a mai făcut un pas spre event în Ucraina. După ce și-a asigurat titlul de campion cu Dinamo Kiev în proporție de 99% (zece puncte avans față de Șahtior), având nevoie doar de 3 puncte în următoarele 4 etape pentru a cuceri titlul, „Il Luce” a câștigat cu 3-0 semifinala Cupei în fața lui Ahrobiznes Volocisk.

Spre final, Lucescu s-a certat cu un grup de fani ai alb-albaștrilor. Îl insultau și îi cereau să plece de la club. Alți suporteri i-au scandat numele, iar el le-a răspuns cu aplauze. „Pe unii nu-i consider fani. Eu vreau să o ajut pe Dinamo să crească și să o duc în Liga Campionilor. Dacă vor să protesteze, să-și dea măștile jos, să poată fi văzuți", a declarat Lucescu: „Nu i-am auzit scandând „Dinamo!" în timpul partidei. Acești așa-numiți suporteri n-au nicio legătură cu Dinamo Kiev. Ei nu susțin jucătorii și echipa”.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.