Liga 1

Chirilă, enervat de un șef de la Dinamo! Derapaj în direct: „Trebuie dat afară! Înseamnă că îi face oligofreni pe jucători”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 25 aprilie 2021

Ionuț Chirilă a comentat în termeni duri situația de la Dinamo și l-a atacat pe Mario Nicolae, team managerul „câinilor”.

Fost antrenor la juniorii echipei din „Ștefan cel Mare”, Chirilă s-a enervant din cauza oficialului lui Dinamo și a avut un derapaj în direct, considerând că Mario Nicolae îi jignește pe actualii jucători ai lui Uhrin.

Ionuț Chirilă se ia de Mario Nicolae: „Afară de la Dinamo”

„Am primit un mesaj de la cineva din conducerea lui Dinamo și mi-a zis că Mario Nicolae a făcut toate transferurile. Da, mi se pune pata! Mi se pune pata când cineva de la Dinamo spune că salvarea de la retrogradare ar fi o performanță imensă! Trebuie dat afară! Dar nici nu avea ce să caute acolo.

Când spui că salvarea de la retrogradare ar fi o performanță imensă înseamnă că îi faci oligofreni pe jucători! Chiar am înnebunit cu toții? Un conducător ar trebui să-i ridice pe jucători. Ce o să creadă jucătorii despre ei? În play-out, dacă ai câștiga două meciuri, ești pe primul loc...

Selecția trebuie făcută în baza unei filosofii de joc câștigătoare. Și nu e o problemă la nivelul conducerii. Echipa asta nu e antrenată! Nu merge cu heirupsime! O să vină conducătorul și îi va înregimenta pe jucători în trasee și automatisme de joc? Dacă echipa nu e antrenată poate să vină Braida, Galliani și Agnelii, că tot 1-4 o să fie cu Gaz Metan! Ce, eu aveam conducere la Chiajna?!”, a spus Chirilă la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

VIDEO Ionuț Chirilă: „Ce să mai caute Dănciulescu la Dinamo? Care sunt performanțele lui? E noaptea minții!”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.