Stranieri

Valentin Mihăilă, blocat de Parma? „Ar fi fundamental pentru sezonul viitor în Serie B”

Valentin Mihăilă, foto: Imago

Articol de Daniel Scorpie  —  Sunday, 25 April 2021

Autor al unui gol cu Crotone, Valentin Mihăilă a fost ales cel mai bun de la gazde în Gazzetta di Parma: ”Nu-i mereu lucid, nici foarte tehnic, dar dă totul în teren și are foame de rezultate”

Parma riscă să termine chiar ultima acest campionat de coșmar, după ce-a fost bătută și de „lanterna roșie" Crotone, repetând dezastrul de la Cagliari (3-4). Sâmbătă, s-au inversat rolurile românilor. A ieșit în evidență Valentin Mihăilă, revenit între titulari după problemele musculare. Chiar a și marcat, egalând doar efemer la trei, cu a treilea său gol din Serie A.

„Ar fi de pariat pe Valentin Mihăilă în lupta pentru promovare”

Fostul oltean, integralist, a primit 7 în Gazzetta dello Sport: „A fugit val-vârtej, s-a luptat, a ajutat, a reușit și golul de 3-3. A fost mereu vivace". Doar Cornelius a luat acceași notă de la învinși în cotidianul roz.

 Ziarul local, Gazzetta di Parma, i-a analizat prestația în perspectiva retrogradării, vâzându-l cel mai bun „cruciat" (nota 6): „Nu e mereu lucid, nici tehnica lui nu e rafinată, dar dă totul în teren, înșiră adversarii, înscrie un gol frumos. Să-l poți păstra va fi fundamental în sezonul viitor, pentru că are încă foame de rezultate și glorie și ar fi de pariat pe calitățile sale pentru revenirea imediată în Serie A".

"E prea multă fragilitate. Nu avem lideri, nu există personalitate, doar tineri de perspectivă. Rezultatele sunt nemiloase și țin de lipsa de experiență, iar eu nu pot antrena așa ceva"
- Roberto D'Aversa, antrenor Parma

Mai joacă Dennis Man în acest sezon de Serie A?

În locul lui, a ajuns pe tușă Dennis Man, în pericol să nu mai joace până la finele stagiunii! Fostul FCSB-ist are leziune la flexorii coapsei stângi, suferită în urma unui sprint în careul advers în minutul 18. 

„Așa merg lucrurile anul ăsta! Îi lipsea și lui doar un frumos sejur la infirmerie și a luat repede biletul de trimitere", a comentat amar GdP. Totuși, Gazzetta dello Sport l-a notat cu 6: „A avut o încercare de a amenința poarta, dar s-a accidentat, fiind schimbat cu Gervinho". Va mai juca în gialloblu atacantul cumpărat cu 11 milioane de euro? z

12meciuri a ratat Man la FCSB după precedenta ruptură musculară, suferită la sfârșitul lui iulie 2019, revenind pe 22 septembrie. A avut și COVID-19 în toamna trecută

Citește și alte știri despre Man și Mihăilă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.