Campionate

Răzvan Marin, gol și pasă de gol cu AS Roma! Evoluție excelentă a internaționalului român

Răzvan Marin FOTO Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 25 aprilie 2021

Cagliari a învins-o pe AS Roma, scor 3-2, în runda 33 din Serie A, iar Răzvan Marin a înscris superb în poarta romanilor. Internaționalul român a oferit și o pasă de gol, la reușita lui Joao Pedro.

Răzvan Marin a fost trimis din nou în primul „11” de Leonardo Semplici, iar internaționalul român a înscris superb în minutul 57. Marin a interceptat pasa de la Giovanni Simeone și a șutat pentru 2-1 din afara careului.

Răzvan Marin a oferit și un assist în duelul cu AS Roma

Joao Pedro și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor și a dus scorul la 3-1, din pasa lui Răzvan Marin. Astfel, internaționalul român se află la a doua partidă consecutivă în care înscrie și oferă un assist pentru Cagliari, după duelul cu Parma din urmă cu o săptămână. 

Scorul a fost deschis de Charalampos Lykogiannis, iar pentru AS Roma au marcat Carles Perez și Federico Fazio, în partida de pe Sardegna Arena din Cagliari.

Iată cifrele lui Marin, conform Sofascore

Cagliari, victorie uriașă cu AS Roma

Cagliari a obținut o victorie uriașă și a ieșit din zona roșie a clasamentului. Trupa lui Răzvan Marin se află pe locul 17, la egalitate de puncte cu Torino și Bnevento. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.