Liga 1

Replică din vestiarul lui Sepsi, după victoria cu FCSB: „Nu jucăm pentru CFR Cluj”

Leo Grozavu, antrenor Sepsi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 25 aprilie 2021

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe FCSB, scor 2-1, în a 3-a etapă din play-off-ul Liga 1, iar Leo Grozavu, antrenorul covăsnenilor, s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale.

Leo Grozavu și-a lăudat jucătorii după victoria lui FCSB. La interviul pentru LookSport+, antrenorul lui Sepsi le-a răspuns și contestatarilor care l-au acuzat că echipa sa este cea mai agresivă din Liga 1.

Leo Grozavu, despre...

  • ...despre evoluția jucătorilor săi: „A fost un meci frumos pentru telespectatori. Pentru suporterii noștri a fost și mai frumos, pentru toată suflarea de la Sf. Gheorghe. A fost o partidă în care băieții noștri merită toate felicitările. Au jucat extraordinar. S-au dăruit, s-au bătut pentru fiecare minge. Și au fost răsplătiți”.
  • ...despre FCSB: „Nu cred că a fost altă față. Jucam împotriva unei echipe foarte bune. Are jucători de calitate. Sunt momente și momente în timpul unui joc. Nu e ușor să joci împotriva lui FCSB, să poți să o pui în dificultate. Nu sunt multe de spus, băieții au făcut o partidă extraordinară. Au muncit, în anumite momente au fost și periculoși. Eu zic că am făcut un fotbal foarte-foarte bun”.
  • ... despre diferențele față de meciul cu CFR: „Am avut mai mult curaj pe fază de atac decât în meciul cu CFR. Am fost mai inspirați pe fază de atac. La Sf. Gheorghe am avut doar două-trei situații, pe care nu am știut să le fructificăm”.
  • ... despre play-off: „Curaj am avut de la început. Nu am avut ce pierde în acest play-off. Ne batem pentru poziția a 4-a. Sunt cele trei din față care se bat pentru campionat. Încercăm de la fiecare joc să scoatem maximum.
  • ... despre agresivitatea echipei: „Am fost acuzați că suntem foarte agresivi. Le mulțumim statisticienilor foarte mult că sunt alături de noi și că ne furnizează asemenea statistici. Ne arată că suntem cea mai agresivă. Agresivitate înseamnă câte mingi recuperezi de la adversar. Asta înseamnă, nimic altceva!”

Important este că a venit golul și am câștigat. Nu contează că ai multe ocazii, că ai două ocazii. Contează să câștigi. Nu jucăm pentru CFR, jucăm pentru noi. Ne dăm viața la fiecare meci. Am contract până la vară cu Sepsi, iar apoi o să vedem. Sunt jucătorul lor și îmi fac treaba aici.

Florin Ștefan, fundaș Sepsi

VIDEO. Ion Marin așteaptă mai mult de la FCSB și CFR Cluj: „Vreau să vedem și noi calitate, niște idei tactice puse în practică!”

>

Citește și alte știri de la Sepsi - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.