Tenis

„Da, iubitule, așa e! Abia aștept să fiu în brațele tale” » Sorana Cîrstea, declarații de dragoste după titlul de la Istanbul

+28 Foto
Sorana Cîrstea. Sursă foto: Captură WTA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 aprilie 2021

Sorana Cîrstea (31 de ani, 58 WTA) a oferit un moment inedit, chiar pe teren, imediat după triumful din finala turneului de la Istanbul.

După ce s-a îmbrățișat cu antrenorul Adrian Cruciat și cu preparatorul fizic Teo Cercel, Sorana Cîrstea a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe iubitul său. Microfoanele de ambianță au surprins dialogul dintre cei doi, unul care a ajuns viral pe rețelele de socializare.

Felicitată de partenerul său, Sorana Cîrstea a fost auzită spunând: „Da, iubitule! Așa e! Te iubesc! Ești viața mea! Și abia aștept să fiu în brațele tale”. Sorana Cîrstea ar avea o relație cu Ion Ion Țiriac, fiul președintelui Federației Române de Tenis. 

Sorana Cîrstea, prima reacție după triumful superb de la Istanbul: „Vă spun sincer un lucru”

„Mulțumesc echipei mele care m-a încurajat tot timpul. Nu e ușor să fiți lângă mine. M-ați ajutat și mi-ați dat încrederea necesară. Felicitări și lui Elise, e o jucătoare cu o carieră incredibilă. Sunt foarte fericită pentru că am câștigat acest trofeu, nu m-am așteptat, să fiu sinceră. 

Din acest motiv mă bucur și mai mult. Sunt vremuri grele, deci e un privilegiu să fim aici. Mulțumim tuturor, sponsorilor, și celor care au făcut posibil acest turneu. Sper să fiu și la anul aici pentru a-mi apăra titlul”, a declarat Sorana la final.

VIDEO Sorana Cîrstea, imagini spectaculoase din sala de forță

>

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.