Liga 1

Așa arată deznădejdea! „Perla” Octavian Popescu, aproape să plângă după FCSB - Sepsi 1-2

+6 Foto
Tavi Popescu, dărâmat după eșecul cu Sepsi / Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 26 April 2021

FCSB a clacat sub presiune și a pierdut pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-2, chiar în etapa în care roș-albaștrii puteau să se distanțeze la patru puncte de rivala CFR Cluj.

Eșecul suferit duminică seara i-a demoralizat pe tinerii fotbaliști ai FCSB-ului, neputincioși în multe momente din meciul cu experimentații jucători ai celor de la Sepsi. Imaginile surpirnse la finalul meciului sunt grăitoare.

Un Octavian Popescu extenuat și vizibil afectat stă singur pe gazon, contemplând asupra primei înfrângeri a roș-albaștrilor din play-off. „Perla” lui Gigi Becali a înscris contra lui Sepsi, însă a terminat meciul întins în iarbă, aproape să izbucnească în lacrimi.

+6 Foto
Tavi Popescu, epuizat și demoralizat după eșecul cu Sepsi / Captură TV Telekom Sport
  • Captură TV Telekom Sport

6a fost nota primită de Octavian Popescu în GSP, după evoluția din FCSB - Sepsi 1-2

S-au făcut unele greșeli acolo, iar FCSB a rămas fără echipă. Banca de rezerve e cea mai subțire dintre cele ale echipelor din față. La FCSB, sunt probleme de atitudine, care pleacă și din lipsa siguranței. Cred că jucătorii au o problemă și din punct de vedere mental. Acolo e o problemă mare. Nu se mai poate schimba nimic acum, rămâne doar să te menții pe linia de plutire. Toată lumea a cerut un vârf. Nu poți să joci la infinit fără un vârf clasic, de valoare.
 - Helmuth Duckadam, la GSP Live

VIDEO Helmuth Duckadam a analizat prestația celor de la FCSB în meciul cu Sepsi: „Au rămas fără echipă!

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.