Liga 1

Presa din Ungaria a stat cu ochii pe FCSB - Sepsi: „Covăsenenii, nevoiți să se justifice după victoria istorică”

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe FCSB, scor 2-1, în runda cu numărul 3 a play-off-ului. Nemzeti, cea mai importantă publicație sportivă din Ungaria, a tratat cu mare atenție meciul.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 26 April 2021

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe FCSB, scor 2-1, în runda cu numărul 3 a play-off-ului. Nemzeti Sport, cea mai importantă publicație sportivă din Ungaria, a tratat cu mare atenție meciul. 

Nu e un secret că Sepsi este o echipă apropiată de Ungaria, de unde primește constant finanțări importante. Meciurile formației din Sf. Gheorghe sunt urmărite atent, dar cel cu FCSB a avut parte de un tratament aparte. Cronica meciului, cu titlul „Sepsi a fost nevoită să se justifice după o victorie istorică”,a ocupat o poziție fruntașă pe site întreaga zi.

FCSB - Sepsi, în atenția presei din Ungaria

Sepsi a învins pentru a doua oară cea mai bună echipă din România, pe FCSB. Victoria covăsnenilor a fost perfect meritată după modul în care s-a desășurat partid. Sepsi și-a subordonat adversara, care s-a bazat aproape exclusiv pe sclipirile individuale ale jucătorilor.

După partidă, principalul subiect de discuție a fost acela că Sepsi nu a încurcat-o niciodată pe CFR Cluj, rivala lui FCSB la titlu. Laszlo Dioszegi, Leo Grozavu și Cornel Șfaițer au fost nevoiți să se justifice”, a notat Nemzeti, cea mai importantă publicație sportivă din Ungaria. 

Victoria lui Sepsi, printre articolele fruntașe de pe Nemzeti Sport

VIDEO Helmuth Duckadam, după FCSB - Sepsi: „Au rămas fără echipă! Jucătorii au o problemă, nu poți să faci la infinit asta”

>

Citește și alte știri despre FCSB - Sepsi: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.