Liga 1

Pedeapsă dură pentru FCSB: SUSPENDAT până la finalul sezonului!

+12 Foto
Thomas Neubert, preparatorul fizic al lui FCSB eliminat pentru proteste după meciul cu Sepsi (1-2), a fost suspendat o lună! Practic, nu va mai putea să stea pe banca roș-albaștrilor până la finalul campionatului.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 26 April 2021

Thomas Neubert, preparatorul fizic al lui FCSB eliminat pentru proteste după meciul cu Sepsi (1-2), a fost suspendat o lună! Practic, nu va mai putea să stea pe banca roș-albaștrilor până la finalul campionatului.

Întrunită luni, 26 aprilie 2021, Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a luat următoare decizie:

  • „Eliminări Neubert Thomas (preparator fizic FCSB), Crețu Valentin (jucător FCSB) - În baza art. 53.1 și 2 din RD, se sancționează preparatorul fizic Neubert Thomas cu suspendare pentru o lună și o penalitate sportivă de 720 lei”

„Părăsirea neregulamentară a suprafeţei tehnice de către persoanele aflate pe banca de rezerve, se sancţionează cu suspendarea pentru 2 jocuri în cazul jucătorilor sau antrenorilor şi pentru o lună în cazul oficialilor”, se arată în articolul 53.2 din regulament.

Faza pentru care a protestat Thomas Neubert:

  • În minutul 74 al meciului FCSB - Sepsi, la scorul de 1-1, Sebastian Colțescu a dictat penalty pentru gazde, după care a întors decizia imediat! 
  • Florin Tănase a scăpat singur cu portarul covăsnenilor, Roland Niczuly, a dat mingea pe lângă el și a căzut. Nici vorbă de fault, întrucât goalkeeperul oaspeților nu l-a jenat cu nimic pe golgeterul Ligii 1, care a căutat contactul cu adversarul. 
  • Inițial, Colțescu a arătat înspre punctul cu var, semn că voia să dicteze penalty. Însă „centralul” întâlnirii de la Giurgiu și-a schimbat în câteva secunde decizia și i-a arătat cartonaș galben pentru simulare lui Tănase. 
  • Cel care l-a ajutat pe Colțescu să-și corecteze decizia a fost asistentul de pe acea parte, Octavian Șovre.
  • La final, și Tănase a recunoscut că nu a fost penalty.

Valentin Crețu, eliminat după FCSB - Sepsi 1-2

Valentin Crețu a fost eliminat și el după finalul confruntării, de asemenea pentru proteste la penalty-ul inexistent. „M-am dus la arbitrul asistent să-l întreb cum a văzut el de pe acea parte? Mi-a spus că de ce țip la el. La fel l-am întrebat și pe Colțescu, el mi-a spus că și-a dat seama ulterior că a călcat pe minge. Păi, cum și-a dat seama dacă a arătat penalty prima dată?! În fine, noi suntem proști, ei sunt deștepți!”, a declarat fundașul dreapta după joc.

„Se citează jucătorul Crețu Valentin pentru data de 28.04.2021 privind abaterea consemnată de arbitrul jocului”
Comisia de Disciplină a FRF

FCSB a ratat ocazia să se desprindă de CFR Cluj

Dezbaterea GSP » Toni Petrea, Gigi Becali sau jucătorii? Cine e vinovatul principal pentru forma slabă a lui FCSB?

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.