Liga 2

Trică nu mai rezistă: „Simt lehamite! Ca pe vremea lui Pădureanu și «Pinalti»!”

Eugen Trică, 44 de ani, antrenorul lui FC U Craiova, e mulțumit de prestația echipei sale din remiza cu Dunărea Călărași, 1-1 - runda #5 a play-off-ului din Liga 2.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 aprilie 2021

Eugen Trică, 44 de ani, antrenorul celor de la FC U Craiova, e mulțumit de prestația echipei sale din remiza cu Dunărea Călărași, 1-1 - runda #5 a play-off-ului din Liga 2.

„Sunt mulțumit de joc, am evoluat cum trebuia. Ar fi fost o victorie meritată, am revenit după 0-1, am avut 4 ocazii de gol. Per total sunt mulțumit. Am avut ocazii, fotbaliștii s-au achitat bine de sarcini. Pe cei de la Dunărea îi felicit pentru evoluția din această după-amiază, știu că au și niște probleme cu banii”, a declarat Trică la Telekom Sport.

Ulterior, antrenorul oltenilor a lansat acuzații dure la adresa arbitrajului: „Maniera de arbitraj lasă de dorit. Am întâlnit o brigadă... nu se poate așa ceva! Au fost o grămadă situații judecate în favoarea lui Călărași. Să se gândească și la noi, la antrenori. Doamne, ferește!, să nu ni se întâmple ceva. Parcă ne-am întors pe vremea lui Jean Pădureanu, a lui «Pinalti». Sunt jocuri care nu-și au rostul. Nu înțeleg de unde răutatea asta. Mi-e lehamite, nu știu ce se întâmplă cu arbitrii”.

FC U Craiova a cerut un penalty în repriza a doua

În minutul 64, cornerul executat de Călin Cristea a fost blocat cu brațul de Robert Sălceanu. Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a lăsat să se înțeleagă că arbitrul întâlnirii, Horia Mladinovici, s-ar fi păcălit lăsând jocul să continue. „Mingea vine direct în brațul lui, nu e deviată de nimeni înainte”, a declarat Crăciunescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Captură TV @ Digi Sport 1

Cum arată lupta pentru promovare: clasamentul actualizat

FC U Craiova nu a profitat de remiza dintre Rapid și CS Mioveni, 1-1. Oltenii se puteau distanța în fruntea clasamentului la 5 puncte în cazul unui succes. Distanța dintre lider și giuleșteni este în continuare de 3 lungimi.

Citește mai multe știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.