Stranieri

„Insistă pentru Ianis Hagi” » Spaniolii titrează azi: „E una dintre obsesiile antrenorului”

Ianis Hagi și Rangers sunt campioni în Scoția

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 aprilie 2021

Sevilla e interesată de Ianis Hagi (22 de ani). Mijlocașul lui Rangers e pe placul lui Monchi, directorul sportiv al andaluzilor, anunță presa din Spania.

Ianis Hagi, campion în Scoția alături de Rangers, ar putea fi protagonistul unui transfer important la finalul acestui sezon. Pe urmele mijlocașului român se aflp Sevilla, locul 4 în La Liga, echipă aflată în prezent în lupta pentru titlu!

„Sevilla insistă pentru transferul lui Ianis Hagi”

„Întărirea zonei centrale este una dintre obsesiile lui Julen Lopetegui (n.r. - antrenorul de la Sevilla) pentru sezonul viitor, așa că obiectivul directorului sportiv, Monchi, este de a prezenta soluții. Una dintre cele mai apreciate soluții în birourile clubului este aducerea lui Ianis Hagi. Fiul miticului Gheoghe Hagi are evoluții bune la Rangers, sub comanda lui Steven Gerrard, care a scos ce e mai bun din el”, scriu cei de la Fichajes.net, care au intitulat articolul „Sevilla insistă pentru transferul lui Ianis Hagi”.

captură Fichajes.net

Spaniolii au evidențiat sezonul bun al fotbalistului român, care „a reușit să găsească stabilitate după un început de carieră inconstant”.

7 goluri și 12 pase decisiveare Ianis la Rangers în acest sezon, în 42 de meciuri în toate competițiile

Înainte de a ajunge la Rangers, Ianis a mai jucat la Viitorul, Fiorentina și Genk. Spania ar fi a 5-a țară în care fiul „Regelui” ar ajunge să evolueze.

Pe poziția preferată de Ianis Hagi, aceea de mijlocaș ofensiv, Sevilla îi are pe Franco Vazquez, Papu Gomez și Oliver Torres, în timp ce în dreapta atacului titular este Suso.

Clasament La Liga: Sevilla, șanse reale de a câștiga titlul

VIDEO. Ianis Hagi, analizat de fostul internațional Ianis Zicu: „Cred că e în primii zece fotbaliști ai lumii!”

>

Mai multe știri despre stranieri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.