Liga 1

Circ în Hermannstadt - Gaz Metan: gol validat de „central”, anulat de tușier, apoi validat din nou! Scandal pe teren

+5 Foto
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 27 April 2021

Minutul 30 al partidei dintre FC Hermannstadt și Gaz Metan Mediaș, încheiat 1-2, a oferit o fază extrem de controversată. Golul marcat de Petrișor Petrescu a fost validat, anulat, apoi validat din nou de „centralul” Radu Petrescu. 

Derby-ul județului Sibiu are o miză mai importantă ca niciodată. Retrogradarea amenință ambele formații, așa că duelul a fost unul încrâncenat în primele 45 de minute. De parcă tensiunea nu ar fi fost suficient de mare, „centralul” Radu Petrescu a inflamat și mai tare spiritele în minutul 30. 

Radu Petrescu, moment de neînțeles în Hermannstadt - Gaz Metan

În minutul 30, la scorul de 1-0 pentru Gaz Metan, Petrișor Petrescu a plecat de la limita ofsaidului și l-a învins pe Pleșca. Golul a fost într-un final validat, dar faza este una greu de explicat: 

  • Radu Petrescu a arătat centrul terenului după ce mingea trimisă de Petrișor Petrescu a intrat în plasă. Asistentul Valentin Avram nu a ridicat în prima fază fanionul: gol validat, 1-1!
  • „Centralul” Petrescu a mers apoi să discute cu Avram și au ajuns la concluzia că mijlocașul lui Hermannstadt a plecat dintr-o poziție neregulamentară: Ofsaid și gol anulat!
  • Fotbaliștii lui FC Hermannstadt au protestat vehement, l-au înconjurat pe asistent, și după zeci de secunde de scandal, Radu Petrescu a validat din nou reușita: gol validat din nou, 1-1!
  • A venit rândul medieșenilor să conteste decizia, dar s-au ales doar cu eliminarea antrenorului Mihai Teja.
  • Vezi VIDEO cu momentele confuze de la Mediaș!

Liga 1: VAR fără VAR

Faza care îl are protagonist pe Radu Petrescu nu este singura ciudată din această etapă. În play-off, la meciul dintre FCSB și Sepsi, Sebastian Colțescu  a dictat inițial penalty la un contact dintre Florin Tănase și portarul covăsnenilor, apoi s-a răzgândit și i-a arătat cartonașul galben golgeterului Ligii 1. 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.