Liga 2

Grevă în play-off » Jucătorii amenință că nu se prezintă la meci: „Nu se mai poate continua!”

FOTO: Facebook @afcdunarea

Articol de Ionel Luţan  —  marţi, 27 aprilie 2021

Jucătorii Dunării Călărași nu s-au antrenat astăzi și pun sub semnul întrebării deplasarea la Timișoara, pentru meciul cu ASU Poli, din play-off-ul ligii secunde. 

  • ASU Poli Timișoara - Dunărea Călărași, din etapa cu numărul 6 a play-off-ului ligii secunde, e programat vineri, 30 aprilie, de la ora 15:00.

„Am luat această decizie, a grevei, după ce ne-am consultat cu toți jucătorii din vestiar. Nu se mai poate continua în actualele condiții, neplătiți de patru luni. Totuși, ne-am creat un grup excelent aici la Călărași, între noi, jucătorii. Cei cu bani mai mulți i-au ajutat pe colegi. Nu renunțăm însă, cred că și în aceste condiții putem promova. Este obiectivul nostru, al vestiarului”, a precizat Bogdan Șandru, căpitanul Dunării, la Sport Total FM. 

Probleme financiare la Dunărea Călărași

Fotbaliștii au luat un singur salariu în ultimele patru luni și au fost anunțați astăzi că primii bani pe care i-ar putea primi ar veni undeva la jumătatea lunii mai. „Am văzut și ce se comentează. Pe noi nu ne interesează cine promovează, Rapid sau Craiova. Cred cu tărie că în condiții financiare clare promovam noi fără probleme la ce lot competitiv avem”, a mai punctat Bogdan Șandru.

Bogdan Șandru FOTO: Facebook @afcdunarea

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.