Liga 1

Încă un fotbalist fuge de la Dinamo » Sătul de plățile preferențiale, și-a depus memoriu!

Dusan Uhrin jr, antrenorul lui Dinamo, are mari bătăi de cap

Articol de Remus Răureanu  —  Wednesday, 28 April 2021

Denis Oncescu, portarul de rezervă în vârstă de 16 ani de la Dinamo, a depus memoriu pentru a rupe contractul. Minimum zece jucători vor pleca după finalul sezonului, indiferent de deznodământ.

Suporterii dinamoviști mai speră ca echipa lor, penultima în clasament în momentul acesta, să reziste în prima ligă, iar jucătorii se gândesc mai mult la viitorul lor. Mulți dintre ei vor deveni liberi după finalul sezonului și vor alege alte cluburi. Cine nu e plătit la timp depune memoriu și cere să fie liber încă de acum.

Pleacă și Oncescu, după Mitrovic?

„Câinii” l-au pierdut pe Aleksander Mitrovic, un portar în vârstă de 17 ani pe care nu l-au plătit, apoi l-au înlocuit cu Denis Oncescu, mai tânăr cu un an.

Oncescu, 16 ani, a fost rezerva lui Kongshavn recent și caută să scape și el de la Dinamo, a depus un memoriu ca să devină liber din cauza salariilor neplătite.

Scapă cine poate de la Dinamo!

Oncescu are un contract cu un salariu de 300 de euro, cel mai mic din prima ligă, dar clubul nu i-a achitat nici măcar suma aceasta mică de mai mult de trei luni! Lotul conține jucători plătiți la timp și alții neplătiți, o diferență care provoacă disensiuni pe care nu le pot aplana nici Uhrin, nici directorul sportiv Mario Nicolae.

Sursele din club susțin că minimum zece fotbaliști vor pleca din Ștefan cel Mare după finalul sezonului, chiar dacă echipa ar evita retrogradarea. Dacă n-ar evita-o, ar ajunge în faliment și tot lotul ar deveni, oricum, liber.

Denis Oncescu // foto: Facebook

VIDEO. Ionuț Chirilă: „Ce să mai caute Dănciulescu la Dinamo? Care sunt performanțele lui? E noaptea minții!”

>

Mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.