Liga 1

Un om din interiorul lui Dinamo dezvăluie ce probleme au jucătorii: „Asta inhibă jocul”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 28 April 2021

Sorin Colceag, antrenorul lui Dinamo 2, a fost invitat la GSP LIVE și a vorbit despre situația primei echipe a „câinilor”.

Tehnicianul spune că problema jucătorilor antrenați de Dusan Uhrin este la nivel mental și că frica de retrogradare este cea care îi face pe fotbaliști să aibă prestații dezamăgitoare.

>

„Principalul factor e partea mentală! Presiunea te apasă permanent! E foarte greu. Ăsta e principalul factor care inhibă jocul. Știi că o greșeală poate influența toată situația. Iar tendința e să te inhibi. Spui «Nu vreau să greșesc, nu vreau ca în cazul unei greșeli să mi se pună în cârcă retrogradarea lui Dinamo».

Te inhibă mult. Frica de a greși te inhibă și nu te lasă să faci performanță! Sper ca Uhrin să aibă mijloacele necesare pentru a schimba ceva. Frica ar trebui să scoată tot ce e mai bun din tine.

Jucătorii și-au dovedit valoarea. Dinamo are un lot cu care nu ar trebui să aibă emoții. Când vor redeveni jucători de valoare, pot scoate echipa din această situație”, a spus Sorin Colceag la GSP LIVE.

VIDEO Sfatul revoluționar al lui Ion Țiriac pentru Dinamo: „Să facă asta! Mă doare ce e acolo”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.