Tenis

Ana Bogdan, pe tabloul principal la Madrid! Victorie impresionantă în calificări + Urmează meciul Irinei Begu

Ana Bogdan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 aprilie 2021

Ana Bogdan (28 de ani, locul 102 WTA) s-a calificat pe tabloul principal al turneului de la Madrid. Jucătoarea din România a trecut în al doilea tur al calificărilor de japoneza Nao Hibino (26 de ani, 82 WTA), scor 4-6, 6-3, 6-4.

Pe lângă Simona Halep (locul 3 WTA) și Sorana Cîrstea (58 WTA), România va mai avea o reprezentantă pe tabloul principal al turneului de la Madrid. Este vorba despre Ana Bogdan, care a trecut cu brio de cele două tururi de calificări.

După victoria de ieri cu Katerina Siniakova (24 de ani, 67 WTA), scor 7-6 (9-7), 7-5, Ana Bogdan a câștigat și meciul de astăzi, cu Nao Hibino. Românca a obținut o victorie în 3 seturi și a avut nevoie de peste două ore de joc pentru a închide duelul.

Ana Bogdan, victorie în calificări la Madrid

Japoneza a început mai bine și a câștigat primul set, scor 6-4, dar Ana Bogdan a oferit o replică pe măsură actul secund, pe care l-a câștigat cu 6-3, după un procentaj mult mai bun al serviciilor reușite și un joc considerabil mai bun la retur decât în primul set.

În decisiv, serviciul Anei a scârțâit, dar jocul la retur a fost impecabil. Ana a reușit 4 break-uri și a închis partida cu a doua minge de meci pe care a avut-o.

Tot astăzi, Irina Begu (30 de ani, 75 WTA) va juca la rândul ei pentru un meci pe tabloul principal la Madrid. Adversară îi va fi elvețianca Stefanie Voegele (31 de ani, 127 WTA).

Mai multe știri despre turneul de la Madrid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.