Liga 1

Două erori flagrante de arbitraj în prima repriză din Sepsi - Clinceni

Brigada condusă de Andrei Chivulete a comis două erori mari în prima repriză a partidei dintre Sepsi Sf. Gheorghe și Academica Clinceni.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 aprilie 2021

Brigada condusă de Andrei Chivulete a comis două erori mari în prima repriză a partidei dintre Sepsi Sf. Gheorghe și Academica Clinceni, încheiată 1-0.

Sepsi a deschis scorul în minutul 38, prin Bryan Nouvier. Mijlocașul lui Sepsi a plecat dintr-o poziție de ofsaid. Răzvan Patriche, apărătorul oaspeților, a făcut pasul în față. Asistentul Andrei Constantinescu nu a ridicat însă fanionul, iar Nouvier a înscris cu mult calm, pe sub portarul Ureche. Protestele vehemente venite din tabăra oaspeților au fost în zadar. 

FOTO: Captură @Look Sport+

Penalty nedat în Sepsi - Clinceni

Cu un minut înaintea finalului primei reprize, Andrei Dumiter a preluat mingea în colțul careului de 16 metri. A fost mai rapid decât Florin Garoș, a împins balonul, apoi a fost lovit peste picior. „Centralul” Andrei Chivulete și asistentul Andrei Constantinescu au fost plasați excelent, dar au lăsat jocul să meargă. Reluările arată un contact clar.

FOTO: Captură @Look Sport+

Citește și alte știri din play-off:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.