Tenis

DDB anunță că „una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis” a intrat în proiect: „Am început să simt și sufăr pentru Dinamo!”

+51 Foto
Jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu (21 de ani, 519 WTA) s-a înscris în programul DDB. / FOTO: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 28 April 2021

Jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu (21 de ani, 519 WTA) s-a înscris în programul DDB. 

Andreea Prisăcariu traversează cele mai bune momente din carieră, dar nu a uitat de clubul de suflet. Sportiva legitimată la CS Dinamo spune că suferă pentru problemele de la echipa de fotbal, dar e optimistă în ceea ce privește salvarea de la retrogradare. 

Andreea Prisăcariu, membru DDB

DDB a anunțat astăzi înscrierea Andreei Prisăcariu în proeict: „ANDREEA PRISĂCARIU, una din cele mai frumoase jucătoare de tenis din România, s-a înscris în ProgramDDB. Intrarea ei în DDB este cu atât mai importantă cu cât vine într-un moment foarte greu, într-un moment când mulți sunt gata să renunțe”.

„Antrenorul meu m-a dus la meciurile lui Dinamo de când eram mică. Am început să simt și să sufăr pentru Dinamo. Dar niciodată nu am suferit ca acum. Cred că acest club se poate salva prin noi. 

Uneori sunt condusă în ultimul game din setul decisiv. Adversarul are 3 mingi de meci. Atunci e cel mai greu, DAR NU POT SĂ MĂ OPRESC. Dinamo e în aceeași situație. 3 mingi de Liga 1. EU NU POT SĂ MĂ OPRESC. Am cumpărat bilete până acum, cumpăr până la capăt. Sunt multe meciuri pe care le-am câștigat când părea că nu mai am nicio șansă”, a spus Prisăcariu, conform DDB. 

VIDEO Andreea Prisăcariu despre vedetele din tenis pe care le-a întâlnit: discuția cu Serena Williams + ce i-a făcut Federer

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.